Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Τσολακίδη με Μπιρόλ στην Βιστωνίδα

Ζήτησε να επισκεφθεί και το Δήμο Αβδήρων

Σφίγγα" ο Μπιρόλ δεν επισημοποίησε τη συνεργασία τους στις εκλογές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Στο Δημαρχείο Σελέρου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Τσολακίδης μετά από σχετικό έγγραφο αίτημά του, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα του Δήμου, ο οποίος θα ενταχθεί σε νέο Δήμο Αβδήρων.


Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Σελέρου έγινε σε θετικό κλίμα παρουσία συνεργατών και των δύο ανδρών. Στο επίμαχο ζήτημα της επισημοποίησης ή μη της συνεργασίας των δύο ανδρών δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από κάποια πλευρά όμως συνεργάτες του Δημάρχου Σελέρου αναφέρουν ότι εντός του μήνα αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα αυτό.

Οι ενδείξεις πάντως μαρτυρούν ότι η συνεργασία τους είναι αρκετά πιθανή αν ληθφεί υπόψην το γεγονός ότι –σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- ο Δήμαρχος υποδέχτηκε το Βασίλη Τσολακίδη προσφωνώντας τον ως Δήμαρχο. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι τίποτε δεν είναι επίσημο. Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου και για τον τρόπο μετάβασης από το παλιό καθεστώς στον ενοποιημένο Δήμο Αβδήρων.


Έγγραφο Τσολακίδη και στην Εύα Τσακίρη για συνάντηση.

Ο Βασίλης Τσολακίδης όμως φαίνεται ότι δε σταματά εκεί αφού απέστειλε ήδη ανάλογη επιστολή και στη Δήμαρχο Αβδήρων – και πιθανή ανθυποψήφιά του- Έυα Τσακίρη ζητώντας να επισκεφθεί τον παλαιό Δήμο Αβδήρων και να ενημερωθεί για τα προβλήματά του. Την επιστολή κοινοποίησε σήμερα και στον Τύπο. Όλη αυτή η συζήτηση διεξάγεται υπό τη σκιά των περιορισμών που θέτει το Υπουργείο Εσωτερικών για την προβολή των υποψηφίων, παρόλο που αυτοί δεν έχουν ανακηρυχθεί επισήμως.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/