Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Παντρεύτηκε ο γιος πρώην βουλευτή της Θράκης!!!


Νεανικός γάμος, όμορφη ατμόσφαιρα, μεγάλη συγκίνηση και τρικούβερτο γλέντι 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το μυστήριο...




Ρομαντική ατμόσφαιρα, εκατοντάδες κόσμου στο γάμο του Γιώργου Ραψομανίκη και της Σούλας Δασκαλάκη που έγινε στο Μεγάλο Κρανοβούνι.

Η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χρύσα Μανωλιά πάντρεψε το δεύτερο γιο της και δέχθηκε με τον σύζυγό της ευχές όπως και οι συμπέθεροι Απόστολος και Ευριδίκη Δασκαλάκη.

Πέντε ιερείς ευλόγησαν τον γάμο του Γιώργου Ραψομανίκη γιου της πρώην βουλευτού Χρύσας Μανωλιά και του Τάσου Ραψομανίκη με την εκλεκτή της καρδιάς του Σούλα Δασκαλάκη που έγινε στο ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Μεγάλο Κρανοβούνι Κομοτηνής.

Ο περίβολος του ναού ήταν στολισμένος με λευκά κεριά, λουλούδια και κορδέλες, σε συνθέσεις που εντυπωσίαζαν, δίνοντας το χαρούμενο μήνυμα του γάμου, ενώ το ταιριαστό ζευγάρι των νεονύμφων με τον κουμπάρο τους Γιώργο Καρασερίδη στο εσωτερικό του ναού έκλεβε την παράσταση. Μαζί τους οι γονείς απολάμβαναν την ευτυχία με την απόφασή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.


Το μυστήριο τελέστηκε στον κατάμεστο ναό ενώ γεμάτο ήταν και το προαύλιο από κόσμο φίλους και συγγενείς των δύο οικογενειών. Κουφέτα για το καλό μοιράστηκαν σε όλους τους καλεσμένους, ενώ τα έσοδα από τις μπουμπουνιέρες που σκόπιμα δεν προσφέρθηκαν θα κατευθυνθούν στο Χαμόγελο του παιδιού.


Από τις παρουσίες ξεχωρίσαμε τον δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, την σύζυγο του Άρη Γιανακίδη, Ρούλα, τον επίτιμο γερμανό πρόξενο Κομοτηνής Σταμάτη Κουρούδη, την αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου Μαρία Μαλαμίδου, τον αντινομάρχη Κώστα Κατσιμίγα, την Κούλα Παπαδριέλλη, την Έλπη Μπλεκάτση, την Χριστίνα Σπηλιώτη, τον Χρήστο Ματσκίδη, την Δέσποινα Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Μενόπουλο, τη Νατάσα Λιβεριάδου, την Δώρα Κάσσα Παπαδοπούλου κ.α.


Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στον υπαίθριο χώρο της μουσικής σκηνής Αστραία όπου το ζευγάρι οι δύο οικογένειες και όλος ο κόσμος το γλέντησαν αυθεντικά.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/