Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κατονομάζει δημοτικό σύμβουλο ο Χατζηευαγγέλου για τον ξυλοδαρμό

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για το κρούσμα βίας που ταλανίζει τον Δήμο Τοπείρου και δυναμιτίζει το προεκλογικό κλίμα, ελάχιστες μέρες πριν την κάλπη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Θωμά Μίχογλου, τον οποίο κατονομάζει, αποδίδει ο συνδυασμός Νέα Εποχή του Στέλιου Χατζηευαγγέλου την επίθεση που δέχτηκε ο υποψήφιος κ. Τζελεπάκης στα Μάγγανα. Ο συνδυασμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής απαντά σε ανακοίνωση του Θωμά Μίχογλου (σ.σ. δεν έχει αποσταλεί ακόμη στο XanthiPress.gr) και αναφέρει ότι δεν καταδικάζει την επίθεση και δεν ζητά συγνώμη για τον τραυματισμό.


Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Στέλιου Χατζηευαγγέλου αναφέρει:

"Ανακοίνωση εξέδωσε η «Δημοτική αλλαγή» του Μίχογλου για τη τραμπούκικη επίθεση στα Μάγγανα εναντίον του υποψηφίου μας κ. Τζελεπάκη και ενός ακόμη συνδημότη μας. Και όχι μόνο δεν καταδικάζει την απαράδεκτη και φασιστική συμπεριφορά του υποψηφιού τους και των υποστηρικτών τους, όχι μόνο δεν ζητάει συγνώμη από τα θύματα της απρόκλητης επίθεσης, αλλά την χαρακτηρίζει ως «ατυχές επεισόδιο» και προβοκάτσια!

Κι αν για τον κύριο Μίχογλου αυτές οι πρωτόγνωρες και αποκρουστικές για τους δημότες μας συμπεριφορές δεν αποτελούν πολιτικό ζήτημα, για εμάς που είμαστε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ και ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, είναι πράγματι «ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ» γιατί, όταν συμπεριφέρονται με αυτόν τον κτηνώδη τρόπο σε μια δημοπρασία, εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα για το πώς πολιτεύονται και πως θα συμπεριφέρονται στον κόσμο της περιοχής μας.

Και τέλος, πάνω απ’ όλα…


- Δεν γνωρίζει ο κ. Μίχογλου ότι ο Κυριακίδης Αθανάσιος – ή πιο γνωστός ως «Γαϊτάνης» - είναι υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος;

- Δεν γνωρίζει ότι και ο ίδιος και οι άλλοι κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και πέρασαν τη διαδικασία του αυτόφωρου;


Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Το «φτάνει πια» να το πουν στον εαυτό τους για τα ψέματα που τολμούν να εκστομίζουν και να ξέρουν ότι οι δημότες του Τοπείρου δεν ξεγελιούνται από τα τερτίπια της παρέας του Μίχογλου, που είναι ήδη έντρομοι από την συντριβή που τους περιμένει στις 7 του Νοέμβρη." καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/