Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σοβαρές εξελίξεις στην Ξάνθη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

Επιστρέφει η ομάδα αυτήν την ώρα στην Θράκη
Σκασμένος και ο ιδιοκτήτης Χρ. Πανόπουλος, που βρέθηκε στο γήπεδο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ


Ειναι πραγματικα λυπηρό να βλέπει κανεις την ομάδα να "διασυρεται" ετσι στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινώντας η αναμέτρηση στα πρώτα της λεπτά, η Skoda Ξάνθη έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο. Όχι γιατι ήταν όντως καλύτερη από τον αντίπαλο αλλά γιατί δεν ειχαν καταλάβει με το καλημέρα στον Εθνικό Αστέρα ότι η ομάδα της Θράκης ήταν του χεριού τους. Όταν έγινε αυτό απλά ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν μάλιστα να αποφύγουν και την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα χολαίνει, ειναι ξεκάθαρο ότι δεν εχει ψυχολογία, κάτι που φάνηκε περίτρανα στην διαδικασία των πέναλτι. Οι παίκτες είχαν αστοχήσει πριν καν εκτελέσουν. Απεναντίας ο παίκτης που το πέτυχε δεν είχε τέτοιο πρόβλημα, όπως μπήκε βγήκε. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ. Ο κος μας κάνει και χάρη... υποθέτω.

Η φετινή Skoda Ξάνθη δεν μπορει να κρατήσει ουτε ένα καρπούζι στην μασχάλη, πόσο μάλλον δύο. Οπότε, πού αλλού θα μπορούσε να πάει. Ίσως να είναι και καλυτερα έτσι, να αφοσιωθει στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει. Το rotation ήταν λογικό, λόγω και του αγώνα το Σάββατο με την Λάρισα, αυτό ομως που δεν χωρά αμφιβολία είναι ότι κάποιοι παίκτες θα πρεπει απλά να συμμετέχουν στα διπλά των προπονήσεων και όχι σε επίσημα παιχνίδια.

Σκασμένος

Ο Χρήστος Πανόπουλος σε μια απο τις σπάνιες εμφανίσεις του σε παιχνίδι εκτός εδρας ήταν στην Καιασαριανή και έφυγε και αυτός με κατεβασμένο κεφάλι στο τέλος του αγώνα. Σίγουρα θα περίμενε να δει κάτι καλυτερο. Κάποιοι φίλοι της ομάδος, μετρημένοι στα δάχτυλα, που έμειναν στο γήπεδο, του είπαν σε πολύ καλό κλίμα " Πρόεδρε, η ομάδα με αυτην την εικόνα δεν πήγαινε παρακάτω. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν βλεπόμαστε". Κάποιος άλλος του είπε "Βλεπω την ομάδα απο το '82 και δεν την έχω δει έτσι ποτέ". Υπεροβολή ή όχι δεν ξέρουμε αλλα ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη για την εμφανιση των τελευταίων δύο χρόνων της ομάδος έδειχνε να συμφωνει κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του "Κάτι θα κάνουμε" είπε φευγοντας "Θα δουμε, θα δούμε...".


ΥΓ: Η ομαδα επιστρεφει αργα το βράδυ σήμερα και απο αυριο πρεπει να προετοιμαστει για τον αγωνα του Σαββάτου με την Λάρισα. Παιχνίδι κομβικής σημασιας που ίσως φερει εξελιξεις νωρίτερα σε πολλά θεματα.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/