Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Παίζει για την πρόκριση το απόγευμα η Ξάνθη με τον Εθνικό Αστέρα


Μπαίνει στην μάχη του Κυπέλλου με νοκ άουτ παιχνίδι

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Την Τρίτη 26/10 τελειώνει η 5νθήμερη αποστολή της Skoda Ξάνθη στην Αθήνα με την ολοκλήρωση του αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Μετά την ισοπαλία στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, οι Ξανθιώτες θα παίξουν σε αγώνα νοκ-αουτ για την Δ΄ Φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ και αναζητούν μόνο την νίκη που δίνει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση, για ένα Κύπελλο που η Skoda Ξάνθη φλερτάρει αρκετά τα τελευταία χρόνια και αποτελεί διακαεί πόθο της.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προπονήθηκε την Κυριακή στο Κορωπί και την Δευτέρα στην Βουλιαγμένη, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τον αγώνα με τον Αστέρα, ενώ από την 22μελή αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στην Αθήνα, μόνο οι 18 θα είναι στην αναμέτρηση αυτή. Από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή κανένας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, όμως αναμένεται ο Έλληνας τεχνικός να δώσει ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές για να δείξουν την ετοιμότητά τους.

Στην 22μελή αποστολή είναι οι: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Στιούαρτ, Βάλλας, Σάντος, Φλίσκας, Καθάριος, Βασιλακάκης, Πόι, Μαρσελίνιο, Αντεφέμι, Μπούγκα, Έλιγκτον, Μπεκαμένγκα, Κιντάνα, Κατόνγκο, Σουάνης, Τσουμάνης, Σταθάκης και Κωστούλας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μάνταλος (Αθηνών) με βοηθούς τους κ. Γουργιώτη (Φθιώτιδας) και κα. Φώσκολου (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Παπαπέτρου (Αθηνών).