Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Οι τιμές των εισιτηρίων του μεθαυριανού Πανθρακικός - ΑΕΚ

Κυκλοφορούν από χθες. Που μπορείτε να τα αγοράσετε και σε ποιες τιμές;

Τι μέτρα ασφαλείας προτίθεται να πάρει η αστυνομία; ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από 25 Οκτωβρίου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στις 28 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο ΟΠΑΠ Κομοτηνής.


Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 10:00 – 14:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00.

Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 11:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα) αλλά και από αυτό που βρίσκεται στη θύρα φιλοξενουμένων (θύρα 6 – έναντι πάρκου) .Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:


Θύρα 1: 20€

Θύρα 2: 10€

Θύρα 4: 15€

Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 10€

Θύρα 7 (Vip): 25€


Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Οι φίλαθλοι του Πανθρακικού να προσέλθουν στο γήπεδο από τις θύρες 1, 2, 4 και 7 και ανάλογα με τα κατεχόμενα σε αυτούς εισιτήρια θα καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες θέσεις.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και να εισέλθουν από τις θύρες 5 και 6 έναντι του πάρκου.

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό – πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.