Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μνημόσυνο για τον Χριστόδουλο με εθελοντική αιμοδοσία στην Ξάνθη

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤHN ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ
 
 
Αγαπητοί συμπολίτες,


στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, σας γνωστοποιούμε ότι το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 και από τις 09:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (Κεντρική Πλατεία) Εθελοντική Αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ως ένα δείγμα σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης του έργου του. Ζητάμε από όλους σας να συμμετάσχετε προκειμένου να συλλέξουμε αρκετές μονάδες αίματος προς ανακούφιση των παιδιών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία (Θαλασσαιμία) στον Νομό μας αλλά και για όλους τους συνανθρώπους που βασανίζονται στο κρεβάτι του πόνου.

Επίσης απευθυνόμαστε σε όλους τους φορείς του Νομού μας (σύλλογοι, σωματεία, όμιλοι) και σας καλούμε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς σας να απευθύνετε έκκληση στα μέλη σας και τις οικογένειές τους να προσέλθουν ομαδικά στην προγραμματισμένη αιμοδοσία, προκειμένου να προσφέρουν λίγη από την «ΑΓΑΠΗ» τους, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουμε και την όσο μεγαλύτερη δημοσιότητα ώστε να παροτρύνουμε και άλλους υγιείς συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Πιστεύουμε πάντως ότι είναι καλή στιγμή και το θεωρούμε απαραίτητο να βοηθήσετε και εσείς όσο μπορείτε σ’ αυτόν τον αγώνα για ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στα θέματα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, της Δωρεάς Οργάνων και της Αιμοπεταλιοαφαίρεσης.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. από το 2008, η Εθελοντική Αιμοδοσία-Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ» για τον μακαριστό κ. Χριστόδουλο θα διεξάγεται ετησίως τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου.

Για τυχόν πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου: 2541022256, 2541083768, 6946044278
 
.