Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Δύσκολο έργο για την ομάδα της Θράκης στην 13η αγωνιστική

Στις 7.00 το βράδυ ξεκινά ο αγώνας στο κλειστό του Ρέντη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για τους προληπτικούς, η συγκεκριμένη αγωνιστική είναι πραγματικός εφιάλτης, αλλά η ουσία δεν αλλάζει αφού και στην 13η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια για όλες τις θέσεις. Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας δοκιμασίες του (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχοντας ως νέο πρόσωπο στη 12άδα τον Γιάννη Χαριτωνίδη.

«Είναι ένα από τα παιχνίδια όπου θεωρώ πως η δική μας απόδοση είναι αυτή που θα κρίνει αν το ματς θα είναι εύκολο ή θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Εθνικός στο ματς του πρώτου γύρου μας κέρδισε και μας 'ζόρισε' πάρα πολύ ενώ γενικά έχει δείξει σε αρκετά παιχνίδια καλά δείγματα γραφής», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης με τον Γιάννη Ανδρεάδη να συμπληρώνει: «Εμείς θα κατέβουμε να αγωνιστούμε ελεύθερα, θεωρητικά όμως μετά την αποχώρηση του Κραλ ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποδυναμωμένος και μπορούμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Εχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς γιατί πέρα από τους βαθμούς η ομάδα έδειξε ότι βρίσκει και πάλι το ρυθμό της».

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στην Πάτρα εκεί όπου η ΕΑΠ Λουξ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τους Αχαιούς να βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και τους πράσινους στη 2η με 27β.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αναχώρησε το μεσημέρι για την Πάτρα και η αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Μπόμπι Γιορντάνοφ να είναι ένα από τα πρόσωπα του αγώνα καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα της Αχαΐας ως αντίπαλος της ΕΑΠ.

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία Ηρακλής δοκιμάζεται στην έδρα του ΑΟ Κηφισιάς, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε καταφέρει να κερδίσει με 3-1 στο κλειστό της Μίκρας, ενώ γενικά έχει παράδοση καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων κόντρα στον Γηραιό. Το κακό για τους γηπεδούχους είναι ότι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν χωρίς το βασικό τους διαγώνιο Γιάννη Νανγκά (τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμαριά και είναι αμφίβολος). Στον Γηραιό ο Φρέντι Μπρουκς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Στα Βασιλικά ο Αρης υποδέχεται τον Πανελλήνιο θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί των δυο νικών που μετρά (μαζί με το Κύπελλο). Τέλος στην Πολίχνη ο Επίκουρος υποδέχεται σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς την Λαμία με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής:


Σάββατο 29.01.2011

Ζηρίνειο, 18.30: ΑΟ Κηφισιάς - Ηρακλής (Βαρθαλίτης, Γεροθόδωρος, παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος)

Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξ/λης (Γεωργουλέας, Ονόπας, παρατηρητής διαιτησίας: Βασιλειάδης)

ΕΑΠ, 19.00 (Novasports): ΕΑ Πατρών Λούξ - Παναθηναϊκός (Καραμπέτσος, Ράπτης, παρατηρητής διαιτησίας: Παναγής)

Βασιλικών, 19.00: Άρης Μαρμούρης ΑΕ - Πανελλήνιος ΓΣ (Μιχελινάκης, Σιμίδης Χ., παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης)

Πολίχνης, 19.00: Επίκουρος ISS - ΓΣ Λαμίας (Θεμελής, Βασιλειάδης παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης)

Δευτέρα 31.01.2011

Καλαμαριάς, 19.00 (Novasports): Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης, Καραμπαλάσης, παρατηρητής διαιτησίας: Λαδάς)

.