Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κορυφαίο στην Βόρεια Ελλάδα το πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξ/πολης!


Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε, τον ιστορικό σύλλογο του Έβρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που έγινε στη Θεσσαλονίκη
                          ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ


Μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη περίμενε, τον ιστορικό ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα πινγκ-πονγκ του συλλόγου, που έχει φέρει πολλές χαρές και διακρίσεις, στηριζόμενη αποκλειστικά σε παιδιά της Αλεξανδρούπολης, καθοδηγούμενα από τον προπονητή Παράσχο Αβραμίδη (φωτο) και στηριζόμενα από μια αξιόλογη διοίκηση, έφτασε στην κορυφή της Βόρειας Ελλάδος!!!

Απέναντι σε ομάδες που προπονούνται από επαγγελματίες προπονητές σε ομάδες, που κάθε χρόνο στηρίζονται σε σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες, από μεταγραφές, ακόμα και από το εξωτερικό, απέναντι σε τέτοιες ομάδες ο Εθνικός Αλεξ/πολης είναι πρώτος!!! Μεταξύ πενήντα περίπου ομάδων, που δραστηριοποιούνται, από την Ορεστιάδα μέχρι το Βόλο. Ούτε και αυτή η ΧΑΝΘεσ/νίκης με τις τέλειες εγκαταστάσεις, με ειδικό γυμναστήριο πινγκ-πονγκ, οκτώ μονίμων τραπεζιών με τους τρεις επαγγελματίες προπονητές (η μια Βουλγάρα), με ξένες αθλήτριες στη σύνθεση της και με πολλούς μεταγραφόμενους αθλητές και αθλήτριες, μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον Εθνικό στην πορεία του για την κορυφή.

Η προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με αυτή την ομάδα θα πρέπει να ενταθεί για να παραμείνει στην κορυφή της Βόρειας Ελλάδας και γιατί όχι να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Είναι πλέον πολύ πιθανό ότι αν η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ενισχυθεί με 2-3 αξιόλογους αθλητές, δεν θα αργήσει η Αλεξανδρούπολη να καμαρώνει την ομάδα πιγκ-πογκ του εθνικού στην κορυφή της Ελλάδος!

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, στον προπονητή και στην διοίκηση, σ' αυτούς τους πρεσβευτές της Αλεξ/πολης. Η βράβευση του ΜΓΣ Εθνικού, είχε σαν βάση την εθνική αξιολόγηση των σωματείων από την Ομοσπονδία του πιγκ-πογκ και την ΓΓΑ. Κριτήριο για την ανάδειξη του ΜΓΣ Εθνικού σαν 1Η ομάδα στη Β.Ελλάδα, είναι το σύνολο της ατομικής αξιολόγησης των αθλητών και αθλητριών της ομάδας από τον Εθνικό πίνακα αξιολόγησης καθώς και της αξιολόγησης όλων των ομάδων των κατηγοριών (ομάδα ανδρών, γυναικών, νέων ανδρών, νέων γυναικών, εφήβων, νεανίδων, κορασίδων, παίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/