Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μόνο για νίκη η Skoda Ξάνθη κόντρα στην ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για τη σημαντική αναμέτρηση απόψε στα Πηγάδια

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΤΟ PREGAME ΤΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ


Επιστροφή στις επιτυχίες αναζητά η Skoda Ξάνθη, που υποδέχεται το Σάββατο (29/01 19:30ΝΕΤ) στα Πηγάδια την ομάδα της ΑΕΚ, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής και αγωνίζεται με μοναδικό σκοπό την νίκη απέναντί στους κιτρινόμαυρους, για να επαναφέρει το θετικό κλίμα στην ομάδα. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς αυτό για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, αφού μπορεί η ομάδα του τα τελευταία ματς να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χάνει τους βαθμούς στις λεπτομέρειες, όμως η ΑΕΚ προέρχεται από το βαρύ 0-4 στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλει και αυτή να επανέλθει στις επιτυχίες και αυτό δίνει στην αναμέτρηση ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Μουγκουρέλ Μπούγκα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Αλτιπαρμακόφσκι, που δεν επανήλθε πλήρως, Κομεσίδης, Σταθάκης και Μπεκαμένγκα, ενώ με την ομάδα των Νέων θα αγωνιστούν οι Ζαρόπουλος, Καθάριος και Τσουμάνης. Ελάχιστες αλλαγές αναμένονται στην βασική 11αδα, με τον Μάουρο Πόι να διεκδικεί θέση σ' αυτήν, αφού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε, ενώ συνολικά είχε και καλή εικόνα, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκονται και οι Καριόκα και Καζάκης.

Στην αποστολή για τους Ξανθιώτες συμμετέχουν και οι: Γκσπούρνιγκ, Βρονταράς, Τζάγκι, Σάντος, Στιούαρτ, Μπέρτος, Βάλλας, Κωστούλας, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Φλίσκας, Καζάκης, Βασιλακάκης, Πόι, Μαρσελίνιο, Καριόκα, Μάνταλος, Σουάνης, Κιντάνα και Κατόνγκο.

Ενώ για την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γεωργέα, Δέλλα, Μπέρνς, Μανωλά, Καράμπελα και Μπλάνκο, θα έχει στην αποστολή τους: Σάχα, Αραμπατζής, Ντιόπ, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Νασούτι, Μίτσελ, Νταντόμο, Σκόκο, Έντερ, Λεονάρντο, Γκέντσογλου, Μάκος, Λαγός, Αργυρίου, Νικόλτσης, Κλωναρίδης, Τσαμουρλίδης, Καφές, Λυμπερόπουλος.

Χωρίς τον δήμιο τα πράγματα είναι αλλιώς στην Ξάνθη για την ΑΕΚ, αφού τα τελευταία 5 χρόνια δεν είναι και το καλύτερο της η Θράκη, μετράει μόνο δύο γκολ και αυτά από τον Αργεντίνο μασκοφόρο. Η ισοπαλία είναι το πιο συχνό αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια, πάντως στην τελευταία αναμέτρηση οι Ξανθιώτες έφυγαν νικητές, χάρη στο γκολ του Μάουρο Πόι.


Πιο αναλυτικά:

2009-10 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ 1-0 (Πόι)

2008-09 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ 1-1 (Ταιντέρ - Μπλάνκο)

2007-08 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ 0-1 (Μπλάνκο)

2006-07 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0

2005-06 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0


Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Γιάχος (Χίος) με βοηθούς τους κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και κ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας) που αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα βοηθό κ. Καρσιώτη (Κορινθίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Τοπούζης (Θράκης).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/