Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο κομοτηναίος Γιώργος Μπακιρτζίδης επέστρεψε στον Πανθρακικό

Ο πρώην  παίκτης της ομάδας, που είναι γέννημα - θρέμα της Κομοτηνής, αναλαμβένει επιτελικό ρόλο στον σύλλογο - αλλά ε΄κτός αγωνιστικού χώρου

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 


Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως νέος προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γιώργος Μπακιρτζίδης.

Το βιογραφικό του νέου προπονητή τερματοφυλάκων

Ο Γιώργος Μπακιρτζίδης γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1977 στην Κομοτηνή. Η πρώτη του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον Πανθρακικό του οποίου τα γάντια φόρεσε για πρώτη φορά την ποδοσφαιρική περίοδο 1993-1994 (θα ακολουθήσει 2ο πέρασμα του αρκετά χρόνια αργότερα).

Την αγωνιστική περίοδο 1997-1998 μεταγράφεται στην Καβάλα με την αγωνίζεται για 4 χρόνια, συμμετέχοντας σε 3 από αυτά στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής κατηγορίας.

Για τα επόμενα 4,5 χρόνια είναι κάτοικος Βόλου και συγκεκριμένα αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου με την οποία κερδίζει την άνοδο από την Γ! Εθνική κατηγορία στην Β! Εθνική. Τον χειμώνα του 2006 και μέχρι τον Ιούνιο του 2007 υπερασπίζεται την εστία του Πανθρακικού, στην πρώτη χρονιά των Κομοτηναίων στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας.

Η Παναχαική είναι επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα με την οποία συμμετέχει στη Γ! Εθνική κατηγορία ενώ την επόμενη χρονιά μετακομίζει για την Ηλιούπολη.

Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αρχικά με την Νίκη Πολυγύρου και στη συνέχεια με τον Έβρο Σουφλίου.

.