Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τηλεφωνικό φλερτ Θρακιωτών με Ναταλία Γερμανού και Θέμη Γεωργαντά

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν πριν λίγο στην εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά», μετά από το τηλεφώνημα μιας Κομοτηναίας


ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ


Τι ήταν να πάρει η κυρία Βαρσάμω από την Κομοτηνή στο τηλέφωνο την εκπομπή «Μες της καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha; Άρχισε να… φλερτάρει με τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής Θέμη Γεωργαντά και κατάντησε να τον καλέσει στην Θράκη, μια πρόσκληση που ο Θέμης αποδέχθηκε εφόσον του επιτρέψουν από την εκπομπή να λείψει το επόμενο Σαββατοκύριακο. «Το δώσαμε το παιδί μας», είπε η Ναταλία λίγο αργότερα και η καζούρα πήγε σύννεφο προς τον Θέμη.

Νωρίτερα η κυρία Βαρσάμω είχε προσκαλέσει και την Ναταλία Γερμανού στην πόλη της Κομοτηνής, για να λάβει την απάντηση ότι θέλει πολύ να έρθει και ότι έχει έρθει πολλές φορές στο παρελθόν. Μάλιστα είπε ότι η Κομοτηνή είναι από τις αγαπημένες της πόλεις με αγαπημένους ανθρώπους.

Αφού το άκουσε αυτό όμως ένας άλλος Κομοτηναίος, άνδρας αυτή τη φορά, είπε να κάνει και αυτός πρόσκληση στην Ναταλία να ανέβει μαζί με τον Θέμη. Επειδή δεν μπορούσε να βγει στο τηλέφωνο, έστειλε μήνυμα, ωστόσο εκείνη του το ξέκοψε λέγοντας ότι δεν μπορεί αυτήν την περίοδο και αφήνοντας το υπονοούμενο ότι έχει δεσμό.

Μετά από όλα αυτά, το πλέον αναμενόμενο ήταν η Θράκη να πρωταγωνιστήσει και στο τέλος της εκπομπής με την Φωτεινή Μίτκου από την Ορεστιάδα να κερδίζει έναν διαγωνισμό και τον εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής Παύλο Σταματόπουλο να αναφωνεί «πατρίδα», καθώς κατάγεται από το Σοφικό, όπου έρχεται μάλιστα κάθε καλοκαίρι για μίνι διακοπές!

.