Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Λουφάρουν οι περισσότεροι πρώην εργαζομένοι της "Θράκη Α.Ε."!!!

Αυστρηρή προειδοποίηση από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη να επιστρέψουν στα πόστα στα οποία τους απασχολεί ο Δήμος μέσω ειδικού προγράμματος

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Να επιστρέψετε στις θέσεις σας και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας στους πολίτες. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε προς τους πρώην εργαζόμενους της αλλαντοβιομηχανίας "Θράκη Α.Ε.", που απασχολούνται μέσω ειδικού προγράμματος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ο κύριος Λαμπάκης, συναντήθηκε με τους απασχολούμενος του προγράμματος και τους μετέφερε ότι πολλοί εξ αυτών δεν βρίσκονται στα πόστα τους και τους κάλεσε να εκπληρώσουν τις συμβατικές υποχρεώσεις της σύμβασής τους.

Στη μεταξύ τους συνάντηση δεν έλειψαν οι εντάσεις, αφού οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι λίγο-πολύ, προσφέρουν και τόνισαν ότι δεν αξιοποιήθηκαν από τις διευθύνσεις του Δήμου.

Πάντως ο δήμαρχος εμφανίστηκε αποφασισμένος να εφαρμόσει την σύμβαση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, ο Δήμος θα επιβαρυνθεί επιπλέον, αφού θα αναγκαστεί να προσλάβει προσωπικό...».





Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/