Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Επιβεβαίωση: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για συναυλία στην Θράκη

Γιορτάζει με μια μίνι περιοδεία την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου άλμπουμ του

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ;



Με μια σειρά συναυλιών μέσα στο Φεβρουάριο «γιορτάζει» την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου άλμπουμ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο και αποκλειστικά το star.gr.


Πρώτος σταθμός η Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο στις 5 Φεβρουαρίου εγκαινιάζοντας έτσι τις συναυλίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη για το 2011!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πιο ώριμος από ποτέ, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και ως ερμηνευτής. Το νέο άλμπουμ μετράει ήδη πολλά top singles, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου” και το “Καλύτερο Ψέμα” πρώτα στις λίστες των ραδιοφώνων όλης της χώρας.

Στις συναυλίες του που έρχονται σε συνέχεια της κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ, θα δείτε από κοντά έναν διαφορετικό Μιχάλη. Ανανεωμένο στην σκηνική του παρουσία, ώριμο στις ερμηνείες του, πιο έντονο, πιο συναισθηματικό. Μας υπόσχεται ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ,με επιλογές από το προηγούμενο ρεπερτόριο του και τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και με τις πιο δυνατές στιγμές από τον καινούριο του δίσκο όπως τα: “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ' αγαπάς”, “Μία από τα ίδια”, “Το παιδί της βροχής”.

Ο Μιχάλης τολμά να ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια του σε καινούριες και τελείως διαφορετικές εκτελέσεις, μετακινείται από τις μπαλάντες στο ροκ ή ακόμα και στα λαϊκά, με τρόπο που ξαφνιάζει, ενώ παράλληλα καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και μεταδίδεται από τη σκηνή μέχρι και τον τελευταίο fan στο κοινό κάθε συναυλίας του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών:

5/2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

12/2 ΞΑΝΘΗ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ»

19/2 ΠΑΤΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

26/2 ΑΘΗΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ TAEKWONDO

Ώρα έναρξης: 8.30μμ

.