Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δείτε στρατιωτικους γιατρούς σε κοινωνική υπηρεσία στην ορεινή Ροδόπη

Να γιατί δεν πρέπει να καταργηθούν τα οι στρατιωτιές ιατρικές υπηρεσίες κε Βενιζέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Από το χωριό Σκιάδα ξεκίνησε φέτος η προληπτική εκστρατεία των στρατιωτικών ιατρών της 29ης Ταξιαρχίας του Δ’ Σώματος Στρατού, που εδρεύει στην Κομοτηνή.

Οι ιατροί για άλλη μια φορά έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και με μεγάλη προθυμία έσπευσαν να εξετασθούν.

Οι ιατροί βρήκαν απόλυτα υγιή τα παιδιά του δημοτικού σχολείου του χωριού όμως ο οδοντίατρος της αποστολής επεσήμανε πως ορισμένα από αυτά παρουσιάζουν πρόβλημα τεριδόνας.

Οσον αφορά στους ηλικιωμένους, αρκετοί από αυτούς είχαν υψηλή πίεση την οποία όμως οι ίδιοι φαίνεται πως έχουν αποδεχτεί και γι αυτό πρότειναν στους ιατρούς μεζέ με τσιπουράκι!

Στην αποστολή συμμετείχαν οι στρατιωτικοί ιατροί Γαργαλή Κενάν, Χαραλαμπίδης Χαρίλαος και Ουζγκιούζ Φερχάτ με οδηγό τον Νικόλαο Καψάλη. Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Σκιάδας είναι οι Σταύρος Αρμεντζίδης και Σιακήρ Χουσεΐν Χουσεΐν.

Η επόμενη ιατρική αποστολή του Δ’ Σώματος Στρατού στην Ροδόπη έχει καθοριστεί για τις 27 Ιανουαρίου στο χωριό Δαρμένη Αρριανών.


Πηγή:  http://www.rodopinews.gr/