Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ανατροπή μετά από ένσταση στο εκλογικό αποτέλεσμα του Δήμου Κομοτηνής

Έγινε δεκτή από το Διοικητικό Πρωτοδικείο και ανατρέπει τις ισορροπίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πρωτεύουσας της Ροδόπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εκδικάστηκε η ένσταση και δικαιώθηκε με την απόφαση του δικαστηρίου η Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία μετά την ορθή καταμέτρηση των ψήφων εισέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, υποσκελίζοντας τον εκλεγέντα Κώστα Λιούρτα, τραπεζικό υπάλληλο, που ήταν ο τελευταίος στη σειρά. Η μεγάλη ανατροπή γνωστοποιήθηκε μόλις χθες και ήταν αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια, δεδομένου ότι η κ. Ιωαννίδου ανήκει και στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, «Δημοκρατική συμμαχία».

Η δήλωσή της στο Χρόνο:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, που τελικά εκλέγομαι. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου, αλλά τελικά μετά απ όλην αυτήν την περιπέτεια και την αγωνία το απολαμβάνεις. Αυτό που μου μένει είναι οι παλιοί φίλοι που μου συμπαραστάθηκαν, η επισφράγιση των παλιών φίλων και η απόκτηση καινούργιων φίλων. Στο συμβούλιο θα προσπαθήσω να συμβάλλω με την παρουσία μου στις ανάγκες της πόλης. Συναισθάνομαι την ευθύνη που έχω και πρέπει να σας πω ότι οι ευθύνες δε με φοβίζουν», ήταν η πρώτη, σύντομη δήλωσή της μιλώντας στον «Χ».

Ο Κώστας Λιούρτας, σημαντικό στέλεχος, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν μένει εκτός δημοτικού συμβουλίου, αλλά η δημοτική αρχή προβληματίζεται για τη συμμετοχή του σε κάποιο από τα συμβούλια των επιχειρήσεων που δημιουργούνται και θα χρειαστούν τη δημιουργική οπτική χρήσιμων και ευρηματικών στελεχών.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/