Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Για φαγητό θα βγουν απόψε οι της Skoda Ξάνθη

Δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει στη ομάδα παρά την ήττα από τον Εργοτέλη

ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; 

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πέραν βέβαια των γνωστών απουσιών. Οι Λυμπερόπουλος και Μπόατενγκ, είναι οι σίγουροι απόντες. Ο πρώτος, λόγος του τραυματισμού του στο γόνατο, η κατάσταση του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, και ο δεύτερος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς. Δεδομένη επίσης, θα πρέπει να θεωρείται και η απουσία του Γκλέισον που δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες, κάτι που πολύ δύσκολα θα γίνει και τις επόμενες ημέρες, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Κάτι που έμοιαζε απίστευτο πριν από λίγο καιρό, προβληματίζει τώρα τον Νίκο Παπαδόπουλο, ποιος θα είναι δηλαδή ο αντικαταστάτης του καλού Μπόατενγκ στα τελευταία παιχνίδια. Ουσιαστικά, από σήμερα ξεκινάει πιο εντατικά η τακτική και μπορεί να φανούν οι πρώτες σκέψεις του νεαρού τεχνικού, παρόλα αυτά, αυτή την στιγμή δυο φαίνεται να διεκδικούν την συγκεκριμένη θέση, οι Αντεφέμι και Βασιλακάκης. Για τον νεαρό Έλληνα υπάρχει καθημερινή αναφορά στον Αθλητικό τύπο για μετακίνηση του το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτή την στιγμή και λόγω της δυσκολίας του αγώνα, πιο πιθανό φαίνεται να μένει στον πάγκο και την θέση του Μπόατενγκ να παίρνει ο Αντεφέμι. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να συνυπάρξουν οι δυο παίκτες στο αρχικό σχήμα, αν επιλεγεί ο νεαρός Βασιλακάκης να αγωνιστεί πίσω από τον ένα επιθετικό, αφήνοντας σε αυτή την περίπτωση έξω τον Μάουρο Πόι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να είναι σε φόρμα. Τέλος, μετά από καιρό, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.


Μεταγραφικά

Ανησυχητική ησυχία; Ησυχία πριν την καταιγίδα; Θα σας γελάσουμε. Οι άνθρωποι της ομάδας λειτουργούν με πλήρη μυστικότητα. Από την άλλη βέβαια, ο χρόνος πιέζει και το πιθανότερο είναι ότι την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.


Παραλειπόμενα

Σήμερα, το ποδοσφαιρικό τμήμα της SKODA ΞΑΝΘΗ θα δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/