Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δυο νίκες σε φιλικό τουρνουά για τον Πανθρακικό

Πραγματοποιήθηκε στις Σάπες στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Σαπών Θόδωρου Βαφειάδη

ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ 45ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Με δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο Σαπών ολοκλήρωσε το τουρνουά στο οποίο μέρος ο Πανθρακικός το μεσημέρι της Τετάρτης. Ένα τουρνουά, στο οποίο αφενός δόθηκε η ευκαιρία στον Εμίλιο Φερρέρα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και αφετέρου πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου Θόδωρου Βαφειάδη, ποδοσφαιριστή της ομάδας Ηρακλή Σαπών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Ροδόπης.

Όπως είναι λογικό, σε αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό, το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία. Όλες οι ομάδες αλλά και ο φίλαθλος κόσμος που παραβρέθηκε στο γήπεδο τίμησαν την μνήμη του Θόδωρου Βαφειάδη καθώς τα έσοδα των συναντήσεων δόθηκαν στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανθρακικός συμμετείχε με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει στα τελευταία παιχνίδια χρόνο συμμετοχής ή προέρχονται από την ομάδα Νέων που βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αποδείξουν στον Εμίλιο Φερρέρα, πως έχουν θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Ηρακλής Σαπών - Ελπίδα Σαπών 0-3

Αετός Αρριανών - Πανθρακικός 0-1 ( το πέναλτι του Αρσενίεβιτς αποκρούστηκε και ο Βασιλακάκης πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το νικητήριο τέρμα).

Στον άτυπο τελικό ο Πανθρακικός επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ελπίδας Σαπών και γκολ που πέτυχε ο Βασιλακάκης μετά από κόρνερ του Γωνιάδη και πάσα του Ρεκλείτη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έχουν ως εξής: Ταίρης, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς, Ούλμερς, Βαγγελόπουλος, Βασιλακάκης, Γωνιάδης, Κανωτίδης, Νόβες, Πιθαρούλης, Σταματέρης, Τζιωρτζιόπουλος και Τριανταφυλλίδης.

*** Μετά την λήξη των συναντήσεων η διοργανώτρια ομάδα του Ηρακλή Σαπών παράθεσε δεξίωση στους εκπροσώπους των ομάδων.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/