Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τα γύρισε ο Πεταλωτής για τον Πάγκαλο

"Ο αντιπρόεδρος κάνει εξαιρετική δουλειά", δήλωσε πριν λίγο στο press room ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: "Οι ψίθυροι ούτε με αφορούν προσωπικά και ούτε αφορούν την κυβέρνηση"
            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

«Ο κ. Πάγκαλος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτό εξακολουθεί να κάνει» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απορρίπτοντας τα περί αναδίπλωσης στην υπόθεση.

Σημείωσε επίσης ότι ο ρόλος του κ. Πάγκαλου είναι «θεσμικός» ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης και «ασχολείται με σημαντικότατο έργο το οποίο και δημοσιοποιεί».

Επανέλαβε μάλιστα ότι οι πολίτες περιμένουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και στην καθημερινότητά τους.

«Η κυβέρνηση ασχολείται με θέματα ουσίας, γιατί αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών και το μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει, εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού και δεν ασχολούμαστε με ψιθύρους.»

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα περί επίσκεψης του κ. Πάγκαλου στο Κατάρ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι θα υπάρξει ενημέρωση επί του θέματος.

«Οι ψίθυροι ούτε με αφορούν προσωπικά και ούτε αφορούν την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Πεταλωτής, απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου, σύμφωνα με το οποίο, κάποιοι εντός της κυβέρνησης χαρακτήριζαν άκομψες τις χτεσινές δηλώσεις του απέναντι στον αντιπρόεδρο, την ώρα που βρισκόταν σε σημαντικό ταξίδι.

«Ούτε μαζεύω, ούτε απλώνω τίποτα» απάντησε ο εκπρόσωπος, ερωτηθείς εάν υπάρχει αναδίπλωσή του στο θέμα με τον Θ.Πάγκαλο.
 
.