Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Παραμένουν "προσγειωμένοι" στην Skoda Ξάνθη

Πριμ έκπληξη ετοιμάζει στους παίκτες ο Πανόπουλος, αν συνεχίσουν τα θερικά αποτελέσματα με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Είναι περιττό να πούμε πως στις τάξεις της ομάδος υπάρχει ενθουσιασμός, τόσο για τα αποτελέσματα, που την κρατά ψηλά στην βαθμολογία, όσο και για την αγωνιστική εικόνα σε ένα συνδυασμό ουσίας και καλής απόδοσης. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι κανείς δεν πετάει στα σύννεφα, παραμένουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, που είναι να έχει η ομάδα ανάλογη συνέχεια.


Πριμ έκπληξη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου που συνόδευσε την ομάδα στην νέα Σμύρνη, μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. «μπράβο σε όλους δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε θέλω να σας μεταφέρω και ένα μήνυμα από τον κύριο Πανόπουλο, συγχαρητήρια για την νίκη και όπως μου είπε να σας πω, αν έχουμε δυο θετικά αποτελέσματα στην συνέχεια με Εργοτέλη και Πάοκ θα έχετε πριμ έκπληξη» από την πλευρά τους οι παίκτες ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και του ανέφεραν, είτε υπήρχε, είτε δεν υπήρχε έξτρα πριμ σκοπός τους είναι να συνεχίσουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα.
Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος πριν από την χθεσινή προπόνηση ευχαρίστησε τους παίκτες για την σπουδαία νίκη αλλά και την εμφάνιση τονίζοντας, ότι η δουλεία που έγινε στην προπόνηση βγήκε με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο.


Παραλειπόμενα

Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στις τάξεις της ομάδος κυρίως στους ποδοσφαιριστές η υποδοχή των φιλάθλων στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης, υπόσχονται όλοι και θα προσπαθήσουν για αυτό, να δίνουν χαρά και να ζουν ανάλογες στιγμές με τον κόσμο της Ξάνθης.

Ρεπό έχει σήμερα για τους παίκτες. Όσοι όμως θα κατέβουν, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, Νίκος Τσουμάνης, Σταύρος Σταθάκης, Δημήτρης Κομεσίδης, Θόδωρος Βασιλακάκης, Ζεάν Καριόκα και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, για διάφορους λόγους θα δουλέψουν υπό την επίβλεψη του Πάρη Ζουμπουλη.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/