Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τρίτος στην Πτολεμαΐδα ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

Μεταξύ 21 ομάδων που έλαβαν μέρος σε Διασυλλογική Διοργάνωση Κολύμβησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο-στολίδι της Πτολεμαΐδας η 2η Διασυλλογική διοργάνωση που πραγματοποιεί η τοπική ομάδα. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 21 ομάδες από πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας με περισσότερους από 470 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Η ομάδα του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης αγωνιζόμενη με 16 μόλις κολυμβητές-τριες καθώς και έναν κολυμβητή του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης που προπονείται μαζί μας (οι αγώνες αυτοί δεν ήταν στο πρόγραμμα της ομάδας και η συμμετοχή ήταν προαιρετική) κατέλαβε τη 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων με 11 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια ισοβαθμώντας στη 2η θέση και στα χρυσά μετάλλια με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε το γεγονός πως απουσίαζαν αρκετοί πρωτοκλασάτοι κολυμβητές μας, τον τεράστιο σε όγκο αθλητών των δύο πρώτων ομάδων καθώς και τα κολυμβητικά μεγαθήρια που άφησε πίσω της η ομάδα μας!

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της ομάδας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης:


• Οι 14 από τους 17 κολυμβητές-τριες γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου.

• Οι κολυμβητές πραγματοποίησαν συνολικά 41 νέα ατομικά ρεκόρ στις 47 κούρσες που κολύμπησαν.

• 13 από τους κολυμβητές κέρδισαν το πρώτο Έπαθλο ατομικής βελτίωσης για τη φετινή σεζόν.

• Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ακόμη μεγαλύτερες αν αναλογιστεί κανείς πως η αποστολή ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη στις 3:00 τα ξημερώματα για να φτάσει στις 9:00 το πρωί στην Πτολεμαΐδα και να ξεκινήσει κατευθείαν τους αγώνες!

Αξίζει να αναφερθούμε στην τέλεια φιλοξενία της διοργανώτριας ομάδας τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς, στην καταπληκτική διοργάνωση με άφθονη μουσική, χορό και διασκέδαση, στη φοβερή κερκίδα και στις υπέροχες εγκαταστάσεις καθώς και στα τρομερά ξενοδοχεία τόσο των αθλητών, όσο και των γονέων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά, τους προπονητές και την ομάδα.


Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/