Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πήγαν να φύγουν μέσω των Κήπων στην Τουρκία με κλεμμένο όχημα

Συνελήφθησαν από την αστυνομία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία αλλά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
                           ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ

Συνελήφθησαν την 13.20΄ ώρα της 31-01-2011, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, δύο (2) αλλοδαποί, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.

Ειδικότερα, την 31-01-2011 και ώρα 01.15΄, προσήλθαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα ένας 31χρονος αλλοδαπός, ως οδηγός και ένας 35χρονος αλλοδαπός ως συνοδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε.αυτ/του.

Κατά τον αστυνομικό - διαβατηριακό έλεγχο, ο οδηγός, κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας Ουγγρικών Αρχών. Από την έρευνα προέκυψε ότι, το όχημα είναι καταχωρημένο ως όχημα κλεμμένο – απωλεσθέν – εγκαταλειμένο και τα στοιχεία που επέδειξε ο οδηγός του καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας ήταν πλαστές.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του, καθώς και η προαναφερόμενη άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Κήπων.


.