Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος (και) για Μπεκαμέγκα στην Skoda Ξάνθη

Έστω και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα της Θράκης κατάφερε να απαλλαγεί από τον Καμερουνέζο επιθετικό

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Εστω και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, η Ξάνθη κατάφερε να απαλλαγεί από τον Κριστιάν Μπεκαμέγκα. Ο Καμερουνέζος επιθετικός στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με συνέπεια η διοίκηση της Ξάνθης να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Η χρυσή τομή μεταξύ παίκτη και ομαδας βρέθηκε χθες με συνέπεια να λυθεί κοινή συναινέση το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Μπεκαμέγκα στη χθεσινή προπόνηση ήταν με τα πολιτικά και φρόντισε να χαιρετήσει τους παλιούς του πλέον συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας.


Λίγο πριν αναχωρήσει από την Ξάνθη, ο Μπεκαμέγκα δήλωσε στο Xanthi Reds:

«Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα εδώ και επιστρέφω στην Γαλλία και την Ναντ στην οποία και ανήκω ουσιαστικά, μιας και στην Ξάνθη ήμουν δανεικός. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της Ξάνθης. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και εύχομαι στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος σε χθεσινό φιλικό με την Ροιτλιγκεν είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία επικράτησαν με 4-1 χάρη στα γκολ των Μάνταλου, Αλτιπαρμακόφσκι, Καριόκα (2).

*Μαρσελίνιο και Μπέρτος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε και εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα σήμερα έχει ρεπό

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/