Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής του Πανθρακικού

Με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι θα ολοκληρώσει την σεζόν η ομάδα της Κομοτηνής

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΤΟ BΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ



O Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και το βράδυ της Τρίτης έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των "Πρασίνων". Ο Εμίλιο Φερρέρα την Τρίτη αποτέλεσε παρελθόν και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, πως ο Ζόραν Στοίνοβιτς θα συνέχιζε στον πάγκο του Πανθρακικού, τελικώς η διοίκηση κινήθηκε έξυπνα και απέσπασε το "ναι " του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος από την πρώτη κιόλας μέρα ξεκίνησε δυνατά στην προπόνηση.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Πανθρακικού "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι, νέος προπονητής της επαγγελματικής ομάδας είναι ο Κος ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ". Μαζί με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας, παρατίθεται και ένα μικρό βιογραφικό του έμπειρου τεχνικού. Ο Σάββας Παντελίδης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1965 στην Αθήνα. Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε ομάδες της Αθήνας και κυρίως στην Προοδευτική, με την οποία συμμετείχε και στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας. Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ως προπονητής υπήρξε με τον Θρασύβουλο, τις χρονιές 2005-2006 και 2006-2007 στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008, βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τις ομάδες Φωστήρα και Ρόδο αντίστοιχα. Στη συνέχεια ακολουθούν Τρίκαλα, Καλλιθέα και Αιγάλεω. Την τρέχουσα περίοδο ξεκίνησε στην ομάδα των Τρικάλων για να συνεχίσει μέχρι και πριν από λίγο καιρό στον Εθνικό Πειραιώς.¨

 
Πηγή: http://www.thrakisport.gr/