Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Πλώρη για την Β' Αθηνών έβαλε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ
Ο "ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΑΠΟ
ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ "ΝΕΑ" -
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ
ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΖΟΤΖΟΛΑ...



ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ κανείς να στήσει αυτί, πρόκειται για µία από τις πιο γλαφυρές συζητήσεις που έχουν γίνει στα ορεινά έδρανα της Ολοµέλειας. Η παρέα είχε µόνο βουλευτές Β’ Αθηνών της Ν.∆., γνωστούς και επώνυµους. Ενας εξ αυτών παραπονιόταν ότι η Συγγρού προσπαθεί να καπελώσει τους βουλευτές. Ελεγε µάλιστα ότι ως οµιλητές στις γαλάζιες οργανώσεις της Β’ δεν ορίζονται ποτέ οι εκλεγόµενοι µε τη Ν.∆. στην περιφέρεια. Και έφερνε ως παράδειγµα την εµφάνιση του Ευριπίδη Στυλιανίδη – που πολλοί υποπτεύονται ότι θέλει να κατέβει στη Β’ την προσεχή φορά – στην τοπική της Ν.∆. στη Νέα Σµύρνη.

ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον Ευριπίδη τον άφησαν να µιλήσει. Γιατί ο οµιλών βουλευτής αφηγούνταν, εις τέρψιν των συναδέλφων του, πώς αποφάσισε να περιποιηθεί στέλεχος του κόµµατος – «γκαουλάιτερ» τον χαρακτήρισε – που εστάλη να µιλήσει στη Νέα Σµύρνη. Ζήτησε από γαλάζιο Νεοσµυρνιώτη να κάτσει δίπλα του και να τον κλωτσάει διαρκώς κάτω από το τραπέζι. ∆ιευκρίνισε, δε, ότι αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει την εντολή είναι κουφός, «άρα και να θες να του πεις µετά να σταµατήσει, δεν ακούει…». Αφήνω ασχολίαστη την αναισθησία απέναντι σε άτοµα µε ειδικές ανάγκες. Ως γνωστόν, στους πολέµους των ρόδων της Ν.∆. δεν συλλαµβάνονται αιχµάλωτοι.


Η ΑΦΗΓΗΣΗ άνοιξε την όρεξη άλλου βουλευτή που ανέκραξε: «Στείλτε µου την Τζότζολα στο Καµατερό». Και θυµήθηκε πως είχε «στήσει» προ ετών δύο τύπους για να πετούν σάπια λαχανικά στην Κέλλυ Μπουρδάρα σε κοµµατική εκδήλωση που έγινε εκεί.


Πηγή:  http://www.tanea.gr/