Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν παίζει η Εθνική Παίδων στην Αλεξανδρούπολη

Ξεκινά το μεσημέρι η Elite Round του Euro 2011 U17, που θα διοργανωθεί στην Θράκη, αλλά αν και είχε προγραμματιστεί οι αγώνες να γίνουν σε Κομοτηνή και Έβρο, τελικά θα γίνουν μόνο στην Ροδόπη

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ


Αύριο Τετάρτη αρχίζει στην Ροδόπη η elite round για το 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για παίκτες κάτω των 17 ετών. Πρόκειται για την τελική προκριματική φάση, από την οποία θα δοθούν τα εισιτήρια για την τελική φάση του καλοκαιρού, την οποία συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Οι αγώνες θα γίνουν 23-28 Μαρτίου σε Κομοτηνή και Αγίους Θεοδώρους . Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι εθνικές ομάδες παίδων από την Δανία, την Ιρλανδία, την Λετονία και φυσικά την Ελλάδα, με παίκτες ηλικίας μικρότερης των 17 ετών. Μόνο ωστόσο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα προκριθεί. Ήδη ανακοινώθηκε και το σχετικό πρόγραμμα των αγώνων, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής και των Αγίων Θεοδώρων.

Αρχικά τρεις αγώνες (όπως διαφαίνεται στο παρακάτω πρόγραμμα) είχαν οριστεί να διοργανωθούν και στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς». Ωστόσο, χθες το μεσημέρι, επιθεωρητές, υπεύθυνοι των αγώνων, σε επίσκεψή τους στο γήπεδο της πρωτεύουσας του Έβρου, διαπίστωσαν την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και υπό το φόβο πρόκλησης κάποιου τραυματισμού, αποφάσισαν να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων. Διαθέσιμο γήπεδο που επιλέχθηκε, αυτό των Αγίων Θεοδώρων στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί

Τετάρτη 23 Μαρτίου: 12.00μμ. Ελλάδα - Λετονία (ΔΑΚ Κομοτηνής) και 3.00μμ Δανία -Ιρλανδία (Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης).

Παρασκευή 25 Μαρτίου: 1.00μμ Ιρλανδία - Ελλάδα (Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης) και 3.00μμ Δανία - Λετονία (ΔΑΚ Κομοτηνής).

Δευτέρα 28 Μαρτίου: 12.00μμ. Ελλάδα - Δανία (ΔΑΚ Κομοτηνής) και επίσης 12.00μμ Λετονία -Ιρλανδία (Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/