Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Χωρίς άγχος η Ξάνθη σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Θα έχει όμως σημαντικές απουσίες
στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΜΑΤΣ


Με σημαντικές απουσίες, αλλά δίχως άγχος θα παραταχθεί η Skoda Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή(03/04-19:00NOVA), για την 28η αγωνιστική της Superleague, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φλίσκα και Πόι, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και στους Στιούαρτ, Μπούγκα και Βρονταρά, που έμειναν εκτός αποστολής για διάφορους λόγους. Η ξανθιώτικη ομάδα πάντως δεν ταξιδεύει αδιάφορη στην Μαγνησία, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να σωθεί μαθηματικά και αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι θα αναζητήσει τους βαθμούς τις νίκης για να το πετύχει, απέναντι σε μια ομάδα που φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία και παίζει για να μια θέση στα μπαράζ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στο μυαλό του πάντως το να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ έως τώρα και συνάμα ευκαιρίες για να αποδείξουν ότι μπορούν να έχουν μια θέση στο ρόστερ της. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε πολλές εκπλήξεις στο βασικό σχήμα της Skoda Ξάνθη. από την άλλη μεριά οι Βολιώτες τα παίζουν όλα για όλα σ' αυτό το παιχνίδι, αφού από το αποτέλεσμά του θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αν η ομάδα τελικά θα καταφέρει να καταλάβει μια θέση στα μπαράζ. Πάντως και η Θεσσαλική ομάδα έχει απουσίες, αφού ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μόνχε, Αλβάρες και Καπετάνο.

Στην αποστολή της Skoda Ξάνθη ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους: Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Αντεφέμι, Βασιλακάκης, Μπόατενγκ, Τζάγκι, Καριόκα, Μπέρτος, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Σάντος, Μάνταλος, Κιντάνα, Βάλλας, Τσουμάνης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Σουάνης, Σταθάκης και Καζάκης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ουμπίδες, Σολάκης, Σέλεζι, Ακόστα, Ζαραδούκας, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ, Αναστασίου, Σανκαρέ, Μπερτόλντι, Μητρόπουλος, Τόμας, Ρόκας, Μαρτίν, Μπρέσκα, Ψυχογιός και Γκότοβος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσινιάρης (Αθηνών), με βοηθούς τους κ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) και κ. Τουμπακάρη (Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας).

*Για την προϊστορία δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο κοντινό ματς των δύο ομάδων, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου μόλις πέρυσι πήρε το εισιτήριο για την Superleague, απλώς στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια οι Ξανθιώτες πήραν την νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Μαρσελίνιο.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/