Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Nίκη για πολλούς λόγους θέλει ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ

Στις 4.00 το απόγευμα
στο ΔΑΚ Κομοτηνής
ο σημαντικός αγώνας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PREGAME
ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Ο Πανθρακικός επιζητά τη νίκη στην Κυριακάτικη(3/4) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (ΔΑΚ , 16:00) για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αφενός για να αποφύγει τα σενάρια που τον εμπλέκουν στα play out και αφετέρου για να πάρει εκδίκηση ¨εντός του γηπέδου¨ για όλα όσα είχαν διαδραματιστεί στο "Γεντί Κουλέ" στον πρώτο γύρο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα για την κρίσιμη αναμέτρηση, με τον Σάββα Παντελίδη να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές , εκτός του Φίλιπ Αρσενίεβιτς, που ένιωθε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και για προληπτικούς λόγους τέθηκε εκτός αποστολής. Αντίθετα ο τεχνικός του Πανθρακικού σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση μπορεί να υπολογίζει τόσο τον Μπάμπη Περπερίδη όσο και τον Ορλάντο. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα προπονήσεων την εβδομάδα και θέτει υποψηφιότητα για να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η 19μελη αποστολή έχει ως εξής: Πετρέσκου, Λιαπάκης, Μάλκι, Νικέζ, Ρομπέρ, Ούλμερς, Ορλάντο, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Μπουτζίκος, Περπερίδης, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Τζιωρτζιόπουλος και Σουλτανίδης.

Στον ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα ΟΦΗ, η αισιοδοξία είναι διάχυτη και κρυφός πόθος όλων είναι η απευθείας άνοδος. Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάστω παίκτες: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Αγρίτης, Ρόβας, Γιακούμπου, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Χαριτωνίδης, Μπερτίν. Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε στις 12:30 για την Αθήνα και από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:45 θα «πετάξει» για το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κος Σφήκας (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια του ιδίου συνδέσμου και τέταρτο τον κο Κιοτζένη (Καβάλας)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/