Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Αναφορά Χατζηοσμάν για το IC Αθήνα – Αλεξανδρούπολη

Διαμαρτύρεται στον Δ. Ρέππα για την διακοπή λειτουργίας των δρομολογίων με απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ

ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ;



Ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, με θέμα τη διακοπή λειτουργίας των δρομολογίων με απόφαση της Διοίκησης του ΟΣΕ.


Με το κείμενο της αναφοράς του ο βουλευτής κατέθεσε την επιστολή των Προέδρων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αργύρη Αργυρόπουλο, και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, Μιχάλη Βεζυριαννίδη, στην οποία καταγράφεται αναλυτικά το πρόβλημα και οι αρνητικές συνέπειες που προκάλεσε η διακοπή των δρομολογίων σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο βουλευτής ζήτησε να μελετηθεί η επιστολή των Προέδρων και να δικαιωθεί το δίκαιο και λογικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για επαναλειτουργία των δρομολογίων.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ


Αθήνα, 01.04.2011

Αρ. Πρωτ.: 4686

Σας επισυνάπτω επιστολή των Προέδρων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της Διοίκησης του ΟΣΕ για διακοπή των δρομολογίων IC Αθήνα – Αλεξανδρούπολη - Αθήνα.

Παρακαλώ για τις απόψεις και τις ενέργειές σας.


Ο βουλευτής,

Αχμέτ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

.