Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ξεκινά σήμερα το Πανευρωπαϊκό Βόλεϊ Παίδων στην Άγκυρα

Με την συμμετοχή τεσσάρων Εβριτών

Δημητριάδης: «Ευχαριστημένος με την εξάδα»!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Έτοιμη για τα παιχνίδια της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τουρκίας (16-24 Απριλίου) είναι η Εθνική Παίδων που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε τέσσερα πετυχημένα και νικηφόρα φιλικά στην Ορεστιάδα (δύο με Ισπανία και δύο με Βουλγαρία) και το πρωί της Πέμπτης αναχώρησε οδικώς για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί αεροπορικώς για την Άγκυρα.

«Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Σαν προπονητής εγώ πάντα θα θέλω και θα ζητάω παραπάνω χρόνο. Υπάρχουν κάποια οργανωτικά προβλήματα που προσπαθούν οι άνθρωποι της ΕΟΠΕ να τα λύσουν και τα οποία προσπαθούμε να τα αφήνουμε στην άκρη. Η ομάδα είναι έτοιμη. Τα παιδιά έχουν διάθεση και ψυχολογία.

Πάμε σε ένα πολύ σοβαρό τουρνουά για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Παίζουμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με ισοδύναμες ομάδες. Τα πρώτα ματς θα είναι κλειδί για την εξέλιξη του ομίλου», ήταν το πρώτο σχόλιο του ομοσπονδιακού τεχνικού Μάκη Δημητριάδη και συνέχισε μιλώντας για τους στόχους: «Από την αρχή έχουμε θέσει ως στόχο την πρόκριση στην οχτάδα, αλλά με το χέρι στην καρδιά σας λέω πως θα είμαστε ευχαριστημένοι με την εξάδα και την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο. Αν το καταφέρουμε αυτό μπορούμε να πούμε πως θα έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή μας», κατέληξε.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/