Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δεν μένει ο Μπόατενγκ στην Ξάνθη

Όσο τον απολαύσαμε τον απολαύσαμε, αφού το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου πιθανότατα να ήταν και το τελευταίο του

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ...



Όσο τον απολαύσαμε τον απολαύσαμε τον Τζόρτζ Μπόατενγκ, αφού το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου πιθανότατα ήταν και το τελευταίο του. Ο διεθνής Ολλανδός μέσος, έχει συμπληρώσει το όριο των κίτρινων καρτών και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο προηγούμενο ματς με την Καβάλα, αλλά και στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Από του χρόνου πάντως, πολύ δύσκολα θα υπάρχει θέση γι΄αυτόν στο ρόστερ της ξανθιώτικης ομάδας, καθώς οι διοίκηση σκέφτεται ακόμα αν θα του κάνει κάποια πρόταση και σίγουρα αυτή θα είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με τις φετινές του απολαβές. Ο ίδιος σύμφωνα με κοντινό του περιβάλλον δεν πρόκειται αν δεχθεί κάποια μείωση αποδοχών και πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Ξάνθη.

Ο 35χρονος άσσος, φόρεσε την φανέλα της ξανθιώτικης ομάδας και την τίμησε με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει. Αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, ενώ σκόραρε 2 φορές, στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και στα Πηγάδια με την Λάρισα. Ασχέτως με την απόδοσή του, ένα τέτοιο όνομα τιμάει την Skoda Ξάνθη που θα έχει στο μέλλον να υπερηφανεύεται ότι είχε ένα τέτοιο όνομα στο ρόστερ της. Μετά τον Θανάση Κωστούλα, αν τελικά αποχωρήσει και ο Τζόρτζ Μπόατενγκ, αυτόματα γίνεται και μια ανανέωση, θα μειωθεί και ο μέσος όρος της ηλικίας της ομάδας, αφού και οι δύο έχουν πατήσει τα τριάντα πέντε έτη.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/