Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ρουβίτσες ετοιμαστείτε: έρχεται ο Sakiiiiis στην Ξάνθη!!!

Για τα επίσημα εγκαίνια της «Sprider Stores» , που ξεκίνησε να λειτουργεί χθες στο Flamingk Park
Σούπερ προσφορές με 25% εκπτώσεις στις πρώτες μέρες λειτουργίας και Ρουβάς στα επίσημα εγκαίνια


ΠΟΤΕ;;;


Ένα όνειρο του Σάκη αλλά και όλων των Ξανθιωτών, έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Με πάγια προσήλωση στην προσφορά της τελευταίας λέξης της μόδας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, η SPRIDER STORES πού έχει εισάγει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη την επανάσταση του «FASHION FOR ALL», επιτέλους από χθες βρίσκεται και στη πόλη μας και συγκεκριμένα λειτουργεί το κατάστημά της στο FLAMINGO PARK, απέναντι από τον Ζυγό.

-«FASHION FOR ALL» είναι το σύνθημα που εκφράζει τις πολλές επιλογές που προσφέρονται στα SPRIDER STORES για όλα τα μέλη της οικογένειας για να ντυθούν με στιλ για κάθε περίσταση, χωρίς να πληρώνει μια περιουσία και ταυτόχρονα να είναι μέσα στην μόδα και στην εποχή…

Κακά τα ψέματα… Η Sprider Stores δεν είναι μια ακόμη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής. Είναι ένα μέσο που προάγει την ποιότητα ζωής της μέσης Ελληνικής οικογένειας. Γιατί δεν εμπορεύεται απλώς ρούχα. Προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών μέσω του οποίου ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης και η νοικοκυρά καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειάς τους, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Η αλυσίδα SPRIDER STORES διασφαλίζει την ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της μέσα από την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας «Fashion for You» ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και προϊόντων οικιακού εξοπλισμού, που ανανεώνεται κάθε τέσσερις εβδομάδες καθώς και μέσα από την αύξηση της γεωγραφικής διασποράς των καταστημάτων της στην εγχώρια αγορά αλλά και τις αγορές του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιείται.

Οι βασικές προϊοντικές κατηγορίες των SPRIDER STORES περιλαμβάνουν το ανδρικό, γυναικείο και παιδικό ένδυμα και από τον Απρίλιο του 2009, και την κατηγορία προϊόντων οικιακού εξοπλισμού. Στο πλαίσιο αυτό, οι στρατηγικοί στόχοι της SPRIDER STORES αφορούν στην αύξηση των πωλήσεων κυρίως του γυναικείου αλλά και του παιδικού τμήματος, καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων που φέρουν εμπορικά σήματα ιδιοκτησίας SPRIDER STORES όπως τα Aggressive, Emilio Corali, Soul Rebel και SPRIDER.

Πάνω από το 80% και πλέον των ρούχων που διατίθενται στα καταστήματά της σχεδιάζεται αποκλειστικά στην εταιρεία από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ περίπου το 94% των πωλήσεων της SPRIDER STORES αφορά στα προϊόντα SPRIDER Brands.

Δραστηριοποιούμενη σε μια κατακερματισμένη αγορά περίπου 4 εκατομμυρίων ελληνικών νοικοκυριών, συνολικού μεγέθους σχεδόν €7 δις, η SPRIDER STORES απευθύνεται σε ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς αυτής, που αντιστοιχεί σε €2,7 δις, το οποίο αναζητά λύσεις ένδυσης και υπόδησης που συνδυάζουν οικονομικές τιμές, μόδα και ποιότητα. Σε αυτό το τμήμα της αγοράς, η εταιρεία σήμερα κατέχει μερίδιο περίπου 6,0% περίπου, ενώ στοχεύει να το πολλαπλασιάσει, εκμεταλλευόμενη τα περιθώρια δυνητικής κάλυψης της αγοράς αυτής, μέσω της μεγαλύτερης διεύρυνσης του δικτύου καταστημάτων της στην ελληνική επικράτεια.

Χθες όσοι επισκέφθηκαν τον κατάστημα της Sprider στο Flamingo park Ξάνθης, εντυπωσιάστηκαν αλλά και ενθουσιάστηκαν…

Και για τις σούπερ προσφορές που βρήκαν (25% σε όλα, λόγω των γιορτών του Πάσχα) αλλά και για τα όσα… είδαν και αγόρασαν!

-Sprider καλώς ήρθες και στη Ξάνθη –έστω και με καθυστέρηση - σίγουρα οι Ξανθιώτες θα σ’ αγαπήσουν περισσότερο από τους είδη χιλιάδες θαυμαστές και φίλους που έχεις σε όλο τον κόσμο!

(Σ.Σ. Και φυσικά περιμένουμε αρχές Μαϊου και τον Σάκη Ρουβά που θα μας φέρει η SPRIDER για τα επίσημα εγκαίνιά της…Πως και πως!)

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/