Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Παρουσίαση βιβλίων του Δ. Μπουραντά στην Αλεξανδρούπολη

Μετά την παρουσίαση των βιβλίων του στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Μετά την παρουσίαση των βιβλίων του στην Ξάνθη, ο Δημήτρης Μπουραντάς έρχεται και στην Αλεξανδρούπολη. Στο χώρο του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου, θα γίνει η παρουσίαση των δύο βιβλίων του «Όλα σου τα ’μαθα μα ξέχασα μια λέξη» και «Επί σκηνής χωρίς πρόβα» και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα:

«Να ζήσω τη ζωή μου και να μην αφήσω να με ζήσει αυτή.

Επιλογές για μια ζωή που αξίζει τον κόπο»

Προλογίζει ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Εβρου Γιώργος Καΐσας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και τις εκδόσεις Πατάκη.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διευθύνει μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων για το μάνατζμεντ στην Ελλάδα. Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα πλέον έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί επανειλημμένα με τον Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης από το τμήμα Διοίκησης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 στις 7:30 μ.μ.

Χώρος του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου, Βενιζέλου 41, Αλεξανδρούπολη

.