Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πετροβόλησαν λεωφορείο με ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ποντίων Ξάνθης

Μετά από τον αγώνα της Δ' Εθνικής με τον Πανδραμαϊκό στην Δράμα

Συνελήφθησαν οι πέντε δράστες, μεταξύ των οποίων και ένας 16χρονος


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ένα περιστατικό απίστευτης βίας αμέσως μετά από αγώνα Δ’ εθνικής σημειώθηκε στην περιοχή της Δράμας σε βάρος της ομάδας τως ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης.

Πέντε άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος (ένας 36χρονος, ένας 35χρονος, ένας 27χρονος, ένας 19χρονος και ένας 16χρονος), μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Δράμας μεταξύ των ομάδων Πανδραμαϊκός - Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης, αφού επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 27χρονου μετέβησαν και ανέμεναν στο 4ο χιλ. της Ε.Ο. Δράμας- Καβάλας ώσπου να διέλθει από το σημείο το λεωφορείο που μετέφερε την αθλητική αποστολή της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης.

Τη στιγμή που διερχόταν το λεωφορείο από το σημείο, οι πέντε άνδρες ενεργώντας από κοινού εκτόξευσαν πέτρες προς αυτό προκαλώντας του φθορές, αξίας περίπου 5000 ευρώ σύμφωνα με δήλωση παθόντα ιδιοκτήτη.

Οι άνδρες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής εγκλήματος της Α.Δ. Δράμας για παράβαση της νομοθεσίας περί Αθλητισμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

.