Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Βρήκαμε στον Φανουράκη την βασίλισσα στο καρναβάλι 2012!!!

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Ξάνθης της απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση να είναι βασίλισσα του επόμενου καρναβαλιού, ώστε να φέρει στην γιορτή και τους μουσουλμάνους συμπολίτες
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ



Μια πραγματική θεά, η Εμινέ Γεσήρ από την Ξάνθη τεταρτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια επιστήμη με την οποία σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον, έλαμψε στα προχθεσινά Playmate και εκλέχθηκε μάλιστα PLAY GIRL 2011!!! (Ο τρίτος κατά σειρά τίτλο…)


Η πανύψηλη Εμινέ ήταν μια από τις δώδεκα κοπέλες που διεκδικούσαν το στέμμα στα προχθεσινά καλλιστεία που μεταδόθηκαν από τον STAR Channel και ξεχώρισε με τη πρώτη για το στυλ, την άνεσή της και την άνεση στο λόγο της.

Μαζέψαμε λίγα στοιχεία για την Εμινέ Γεσήρ. Είναι 22 χρονών και μένει στη Ξάνθη, ενώ η καταγωγή των γονιών της που έχουν σύγχρονες και Ευρωπαϊκές αντιλήψεις είναι από τους οικισμούς Ισαία (ο πατέρας) και Ωραίον (η μητέρα).


Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ…»ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»!

Ευθύς μόλις η όμορφη Εμινέ Γιασήρ μπήκε στην 7άδα και πολύ γρήγορα στην 3άδα των πρώτων νικητριών (κέρδισε τον τίτλο της Play Girl ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΞ δήλωσε στον «Μ» με χαμόγελο:

«Βρήκαμε από πολύ νωρίς, την «Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2012! Χαιρόμαστε που μια τόσο όμορφη κοπέλα από τη πόλη μας, πήρε έναν τόσο σπουδαίο τίτλο ομορφιάς και μπορεί να γίνει από τους καλύτερους πρεσβευτές για την προβολή του Καρναβαλιού μας. Εμείς θα της κάνουμε την πρόταση και πιστεύουμε ότι θα ΤΙΜΗΣΕΙ τη πόλη της, την πόλη μας…Θα είναι μια πολύ ωραία Βασίλισσα του Καρναβαλιού μας, θα φέρει ακόμη πιο κοντά στον κορυφαίο αυτό θεσμό που λέγεται Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές τους μουσουλμάνους συντοπίτες μας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια…»
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/