Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Παρέμεινε στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ΑΕ Κομοτηνής!

Μπορεί η σεζόν να ήταν απογοητευτική , καθώς τερμάτισε στην 11η θέση, ωστόσο δεν θα την πληρώσει με τον υποβιβασμό , καθώς ευνοήθηκε από συγκυρίες και εξασφάλισε "μέσω τρίτων" την παραμονή!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ...


Μπορεί η σεζόν για την ΑΕ Κομοτηνής να ήταν απογοητευτική , καθώς τερμάτισε στην 11η θέση της Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ωστόσο δεν θα πληρώσει την άσχημη σεζόν με τον υποβιβασμό , καθώς ευνοήθηκε από συγκυρίες και εξασφάλισε ¨ μέσω τρίτων¨ την παραμονή!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Η σωτηρία της Α.Ε. Κομοτηνής κρινόταν από την σωτηρία των Τιτάνων Δράμας. Ωστόσο σώθηκαν και παραμένουν στη Γ' Εθνική και οι Τιτάνες Δράμας και ο Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης χωρίς να παίξουν αγώνα μπαράζ, παρ' όλο που έπεσαν από την Β' Εθνική 4 ομάδες του Βορρά. Ωστόσο ανάμεσα στις ομάδες που υποβιβάστηκαν ήταν και η Ολύμπια Λάρισας, που διαλύθηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή των δύο ομάδων, που θα έδιναν αγώνα μπαράζ!

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, οι ¨κιτρινόμαυροι¨ θα αγωνίζονται στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τη νέα σεζόν, στοχεύοντας σε μία πολύ καλύτερη πορεία από τη φετινή! Παρόλα αυτά , μέσα από τις δυσκολίες, υπήρχαν και θετικά, όπως η χρησιμοποίηση και η βελτίωση των νεαρών Γεωργαντά, Παπαευαγγέλου και Τσιρώζη, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/