Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τρίτος στο Τορίνο ο Κώστας Μπανιώτης

Ο Κομοτηναίος άλτης του ύψους έμεινε μακριά από τις καλές του επιδόσεις και ακόμα δεν έχει πιάσει το όριο που θα του εξασφαλίσει εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νταεγκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μπορεί να κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά έμεινε σε χαμηλές... πτήσεις και δεν κατάφερε να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νταεγκού ο Κώστας Μπανιώτης στο διεθνές μίτινγκ στίβου του Τορίνο.

Ο κομοτηναίος άλτης επέστρεψε στην πόλη όπου πριν δύο χρόνια είχε την πρώτη του μεγάλη διεθνή διάκριση (με την έξτη θέση στο πανευρωπαϊκό Κλειστού). Πέτυχε επίδοση 2,22μ. ωστόσο έμεινε μακριά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που παραλίγο να του δώσουν μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου, πριν τρεις μήνες στο Παρίσι.

Η επίδοση αυτή ήταν πάντως αρκετή για να κατακτήσει την τρίτη θέση στο ιταλικό μίτινγκ, κάτι που θεωρείται επιτυχία. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος πρωταθλητής δεν κατάφερε να πιάσει το όριο των 2.29μ., ώστε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νταεγού της Κορέας τον Ιούλιο.

Βέβαια, αυτός ήταν μόλις ο τρίτος φετινός αγώνας του αθλητή της Ολυμπιάδας Κομοτηνής στον ανοιχτό στίβο. Θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμα, οπότε θα έχει τις ευκαιρίες του και λογικά δεν θα τις αφήσει να πάνε χαμένες...


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/