Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το 20ο Φεστιβάλ Βιβλίου Αλεξανδρούπολης

Ο μακροβιότερος πολιτιστικός θεσμός της πρωτεύουσας του Έβρου ξεκινά και φέτος κάτω από το γνώριμο φως του φάρου και απευθύνεται σε όσους αγαπούν το βιβλίο (και όχι μόνο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔΗΛΩΣΕΩΝ


Ο μακροβιότερος πολιτιστικός θεσμός της Αλεξανδρούπολης ανοίγει τις "πύλες" του και φέτος κάτω από το γνώριμο φως του φάρου! Τα βιβλιοπωλεία της πόλης σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου διοργανώνουν το 20ο Φεστιβάλ Βιβλίου Αλεξανδρούπολης από τις 13 έως και τις 24 Ιουλίου 2011!

Οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων, να συζητήσουν με συγγραφείς αλλά και να συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής του Εικαστικού Συλλόγου Έβρου αλλά και έκθεση νέων ανεξάρτητων δημιουργών.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Σάββατο 16 Ιουλίου: 21:00 Εγκαίνια-Τιμητική βράβευση κ. Απόστολου Ευθυμιάδη από την Ε.ΠΟ.Φ.Ε. για την συγγραφική και εκδοτική του δραστηριότητα.

Δευτέρα 18 Ιουλίου: 20:00 Ανάγνωση παραμυθιών της Θράκης από την ομάδα ποίησης και λογοτεχνίας της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Τετάρτη 20 Ιουλίου: 20:00 Ποιητική βραδιά και παρουσίαση του ανθολογίου «63 ζώντων Εβριτών δημιουργών» από την ομάδα ποίησης και λογοτεχνίας της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

21:00 Παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Καμαριαννάκη «Όταν φεύγουν οι σκιές» από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

Παρασκευή 22 Ιουλίου: 21:00 Παρουσίαση των βιβλίων της Μαίρης Κόντζογλου των εκδόσεων Λιβάνη από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου


Θα λειτουργεί παράλληλη έκθεση ζωγραφικής των καλλιτεχνών του Εικαστικού Συλλόγου Έβρου καθώς και έκθεση νέων ανεξάρτητων δημιουργών.ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ


ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ:

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

.