Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Στην Θεσσαλονίκη εστάλη το παιδάκι που... αναστήθηκε στο νεκροτομείο της Κομοτηνής

Επιβεβαιώνουν την καταγγελία που έγινε στο blog μας και συγκλόνισε όλον τον κόσμο τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών εφημερίδων

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ

Επιβεβαιώνουν ρεπορτάζ αθηναϊκών εφημερίδων την προχθεσινή καταγγελία αναγνώστη στο blog μας σχετικά με το παιδάκι που τραυματίστηκε σοβαρά στο πολύνεκρο τροχαίο με τους λαθρομετανάστες, το οποίο αρχικά θεωρήθηκε νεκρό και εστάλη στο... νεκροτομείο αλλά εκεί ξαφνικά ζωντάνεψε και επέστρεψε για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Η συγκεκριμένη καταγγελία συγκλόνισε την κοινή γνώμη και αναπαρήχθη από δεκάδες blogs και sites.

Λοιπόν, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος «το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής δέκα νεκρούς, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, καθώς και τρεις τραυματίες. Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν ένα παιδί, το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή», λέει η εφημερίδα.

Αλλά και στο Έθνος υπάρχει αναφορά στο θέμα αλλά και δήλωση από τον διοικητή του Νοσοκομείο Κομοτηνής. «Το τρίτο παιδί – ένα αγοράκι 5 ετών – μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής χωρίς σφιγμό και θεωρούνταν επίσης νεκρό, αλλά οι γιατροί το επανέφεραν στη ζωή με απινίδωση, όπως είπε στο «Έθνος» ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηρακλής Χατζηνέστωρος».

Το παιδί ως γνωστόν μεταφέρθηκε από την Κομοτηνή για παρακολούθηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι και από εκεί έφυγε για να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή του στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

.