Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Από εργομετρικές εξετάσεις περνά σήμερα ο Στάσιακ

Ο Πολωνός βρέθηκε χθες βράδυ στα Πηγάδια και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες στην Skoda Ξάνθη

ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ
ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ;
ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ;





Στην απόκτηση του Μίχαλ Στάσιακ προχώρησε χθες η Ξάνθη. Πρόκειται για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Πολωνική Ζαγκλέμπιε και θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Θανάσης Κωστούλας. Ο παίκτης βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα με τον μάνατζέρ του, συναντήθηκε με τον Χρήστο Πανόπουλο και αργά το απόγευμα ανακοινώθηκε από απο την ομάδα.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Πολωνός τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε την ομάδα όσο γίνεται ψηλότερα. Γνωρίζω πως πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την προετοιμασία μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες».

Από το πρωί σήμερα ο πολωνός θα περάσει εργομετρικές εξετάσεις. Ενώ αξίζει να αναφέρουμε οτι έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συμπαίκτες του ο σωματότυπός του. Εκτός από ψηλός, ειναι και αρκετά γεροδεμένος. Όλα αυτά βέβαια τα διαπίστωσαν από απόσταση και αυτό γιατί ο Στάσιακ πέρασε γρήγορα απο το προπονητικό κέντρο την ίδια ώρα που οι νέοι του συμπαίκτες γυμνάζονταν, ουσιαστικά μόνο για να φωτογραφηθεί...

Στα υπόλοιπα χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις , ενώ ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα φιλικά. Στις 23 Ιουλίου με την ομάδα νέων και στις 26 με την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα. Η κυπριακή ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Le Chalet.

Η πρωινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 7:30 ενώ η απογευματινή για τις 18:30


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/