Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σπεύσατε! Νέες 28 θέσεις εργασίας ενέκρινε το ΑΣΕΠ σε Ξάνθη, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη!!!

Αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου και θα τις προκηρύξουν το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Ορεστιάδας, οι Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Αλεξανδρούπολης και ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Είκοσι οκτώ θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ στον Eβρο και την Ξάνθη με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Το αμέσως επόμενο διάστημα διαγωνισμούς θα προκηρύξουν ο Δήμος Ορεστιάδας, οι Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Αλεξανδρούπολης και ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου.


Δήμος Ορεστιάδας

Σε δύο ειδικότητες κατανέμονται οι 15 θέσεις που εγκρίθηκαν. Πρόκειται για τις ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, όπου αντιστοιχούν 14 θέσεις, και ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων και Φορτηγών οχημάτων, μία θέση. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25523 50319.


Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου Βιστωνίδας Ισμαρίδας

Επτά θέσεις θα προκηρύξει ο φορέας σε τέσσερις ειδικότητες ΠΕ και ΔΕ. Τέσσερις θέσεις αφορούν την ειδικότητα ΔΕ Εποπτών - Ξεναγών, εκ των οποίων τρεις στο Κέντρο Πληροφόρησης Κεραμωτής και από μία στις ειδικότητες ΠΕ Βιολόγου, ΠΕ Οικονομολόγου, ΠΕ Περιβαλλοντολόγου και ΠΕ Δασολόγου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25910 51831.


Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Αλεξανδρούπολης

Με πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου θα καλύψει πρόσκαιρες ανάγκες του ο φορέας. Ειδικότερα, θα προσληφθούν τρεις Καθαριστές ΥΕ, δύο Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμοι ΔΕ και ένας Βρεφονηπιοκόμος ΤΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25510 53225.

.