Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ξεκινά αύριο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας στην Αλεξανδρούπολη

Διοργανώνεται από 14 ως 17 Ιουλίου από τον Ναυταθλητικό Όμιλος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και την άδεια της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

ΠΟΣΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ;


Περισσότερα από 100 σκάφη στις κατηγορίες των Optimist, Laser 4.7 & Laser Radial από Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία και Ελλάδα, θα συμμετάσχουν στον «Ιστιοπλοϊκό Διεθνή καλοκαιρινό αγώνα Αλεξανδρούπολη 2011».

Τον αγώνα διοργανώνει από 14-17 Ιουλίου ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την άδεια της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για επίσημο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην λίστα αγώνων τόσο της Ελληνικής όσο και της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Το επίπεδο των αγώνων αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό γεγονός που θα επιτρέψει την καθιέρωσή τους στο διεθνές καλεντάρι. Στην Αλεξανδρούπολη οι αγώνες διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης καλεί το κοινό τις πόλης και ιδιαίτερα την νεολαία, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να γνωρίσουν από κοντά την Ιστιοπλοΐα ένα άθλημα με πλούσιες διακρίσεις που ταιριάζει απόλυτα στην ναυτική παράδοση της πατρίδας μας.
.