Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Θετικός ο απολογισμός της σεζόν για την Ολυμπιάδα Κομοτηνής

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ανδρών και γυναικών ολοκληρώθηκε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον θρακιώτικο σύλλογο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με θετικό απολογισμό ολοκληρώθηκε ακόμα μια σεζόν για την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, που κατάφερε να τροφοδοτήσει τις Εθνικές ομάδες στίβου με αθλητές και αθλήτριες.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α-Γ, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κώστας Μπανιώτης κατετάγη πάλι πρώτος, ξεπερνώντας τον πήχη στα 2.20. Ο Μπανιώτης άλλωστε θα βρεθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Νταεγού στα τέλη του μήνα.

Η Έφη Γαβαλά ήταν πέμπτη στα 400 μέτρα με 55"84 (δεύτερη στις Νέες Γυναίκες) και έκτη στα 800 μέτρα με 2'12"57. Η Γαβαλά, μέσα στο καλοκαίρι σημείωσε πολλές επιτυχίες, όπως η πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στη Λάρισα στα 400 και 800 μέτρα και η δεύτερη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Νεανίδων στην Ανδριανούπολη.

Η Σοφία Κήτα με 12"58 ήταν έκτη στα 100 μέτρα γυναικών ενώ στους αγώνες συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Κουτσουκλάκης στα 100 μέτρα, που μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στα τελικά, ωστόσο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να προστεθεί και η νέα φουρνιά αθλητών, όπως ο Γιάννης Δούλγερης (1994), που χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα το επόμενο καλοκαίρι.


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/