Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Γιώργο Πεταλωτή, πάρτο απόφαση: ΔΕΝ είσαι κυβερνητικός εκπρόσωπος

Συνεχίζει να ενεργεί λες και δεν έχει αλλάξει καθήκοντα ο βουλευτής Ροδόπης, που μετά το Mega χθες εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και στη ΝΕΤ για να μιλήσει επί παντός επιστητού και να υπερασπιστεί το... έργο της κυβέρνησης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Είναι πλέον προφανές: ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι άλλαξε κυβερνητικό πόστο ή καλόμαθε με την καθημερινή δημοσιότητα και τώρα που δεν την έχει, βάλθηκε να εμφανίζεται καθημερινά στα κανάλια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πεταλωτή, βουλευτή Ροδόπης, νυν ταπεινό υφυπουργό Δικαιοσύνης και πρώην πανίσχυρο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Μετά το Mega χθες, σήμερα βρέθηκε στο πρωινό της ΝΕΤ και μίλησε όχι μόνο για θέματα που άπτονται της Δικαιοσύνης αλλά για οτιδήποτε έχει σχέση με την επικαιρότητα, όπως πχ για τους ταξιτζήδες.

Δεν ξέρουμε αν είναι ότι του λείπει η δημοσιότητα. Γεγονός είναι πάντως ότι αυγουστιάτικα βρίσκεται στην Αθήνα και παίρνει σβάρνα τα κανάλια υπερασπιζόμενος την κυβέρνηση, την ώρα που σχεδόν οι πάντες κάνουν μπάνια και σε κάθε περίπτωση έχουν εξαφανιστεί από τις οθόνες.

Ελπίζουμε να το εκτιμήσει αυτό ο Γ. Παπανδρέου τουλάχιστον. Γιατί στον ίδιο τον Πεταλωτή τέτοιες εμφανίσεις σε τέτοια συγκυρία μόνο φθορά προσωπική προκαλούν – και ας μην μπορεί προφανώς να το αντιληφθεί ακόμα...

.