Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

«Χρυσές» δουλειές για εταίρες της Θράκης στην... Τουρκία

Πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και όταν επέστρεψαν λίγες ώρες αργότερα, μπορούσαν με τα χρήματα που κέρδισαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο λόγος για τρεις γυναίκες, μόνιμες κατοίκους Ελλάδος, οι οποίες όμως διαθέτουν διαβατήρια τρίτης χώρας. Οι τρεις φίλες λοιπόν πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να επισκεφτούν την Τουρκία, από την οποία επέστρεψαν το επόμενο πρωί. Όλες τους είναι εμφανίσιμες και μόνο η παρουσία τους αρκεί για να τραβήξει τα ανδρικά βλέμματα.

Τελικά το επάγγελμά τους αποκαλύφθηκε όταν πάτησαν σε Ελληνικό έδαφος.

Κατά την επιστροφή τους λοιπόν, το αυτοκίνητό τους ελέγχθηκε εξονυχιστικά μιας και θεωρήθηκε ύποπτο. Το μόνο λοιπόν που έμενε στους τελωνειακούς ήταν να προχωρήσουν σε σωματική έρευνα, καθώς δεν αποκλείστηκε η μεταφορά μικρής ποσότητας ναρκωτικών, μέσα από ρούχα. Τελικά, όπως μάθαμε, ο έλεγχος δεν προχώρησε καθώς η μία από τις τρεις γυναίκες έβγαλε μετρητά μέσα από το εσώρουχό της και όπως ανέφερε προερχόντουσαν από τη δραστηριότητα της παρέας στην Τουρκία τις προηγούμενες ώρες.

Όπως υποστήριξαν οι γυναίκες και έγιναν πιστευτές, τις προηγούμενες ώρες προσέφεραν συντροφιά σε άνδρες.

Όσο για το ποσό που μετέφεραν ήταν στα όρια του επιτρεπτού για διάσχιση τελωνείων και αρκετό για να αγοραστεί ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού στη χώρα μας.

Θες η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, θες οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται με τη «σύσφιξη» των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας; Κάτι πάντως οδήγησε τη συγκεκριμένη παρέα στο να εργαστεί εκτός συνόρων.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραλληλίζεται η υπόθεση με παλαιότερη, η οποία αφορούσε μπάτσελορ πάρτυ γυναικών και «ποδοσφαιρική ομάδα» στην Αδριανούπολη.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το αρχείο του thraki νεα, λίγα χρόνια πριν δύο Τουρκάλες είχαν επισκεφτεί τον Έβρο και είχαν αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό. Για την ιστορία αυτή θα γράψουμε κάποια άλλη φορά, αρκεί να μας βοηθήσει καλύτερα η μνήμη μας.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/