Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του Panthrax club‏

Ολοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής έδωσαν το παρών στην κεντρική πλατεία της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, την οποία διοργάνωσε το panthrax club σε συννενόηση με την ΠΑΕ Πανθρακικός. Συγκεκριμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δόθηκε η δυνατότητα στους μικρούς φίλους της ομάδας να παίξουν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να περάσουν μια όμροφη ώρα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν εκεί, μερικοί εκ των οποίων με τα παιδιά τους και πέρασαν όμορφες στιγμές.

Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας που απαρτίζοταν από τους Μπαλού, Τριανταφυλλίδη, Στάθη, Γωνιάδη και Πόνσε αντιμετώπισε αντιπροσωπεία από τις ακαδημίες του Πανθρακικού σε ένα παιχνίδι που διαιτητής ήταν ο Μουνάφο Χόρτα. Για την ιστορία οι νεαροί άσσοι του Πανθρακικού επικράτησαν με 6-3! Με αυτόν τον τρόπο όλοι έφυγαν χαρούμενοι από τον χώρο, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως ο Πανθρακικός δεν κερδίζει μόνο εντός παρκέ.


¨Εμπόδιο η αβεβαιότητα¨

Στο γεγονός πως δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος στάθηκαν ποδοσφαιριστές και Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Μακρυδημήτρης τόνισε για την εκδήλωση πως ¨Είναι πολύ όμορφα εδώ. Υπάρχει καιρός για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος όταν και αν είναι αυτή. Δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε¨. Ο Ουέλιγκτον , που και αυτός φέτος αποκτήθηκε τόνισε ¨ Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται και είναι ευχάριστο. Μακάρι να δίνουμε χαρά στα μικρά παιδιά. Τώρα για το αγωνιστικό δυστυχώς δεν γνωρίζουμε με ποιους θα παίζουμε και πότε θα γίνουν οι αγώνες. Ελπίζω πως γρήγορα θα βρεθεί λύση¨. Τέλος ο Σάββας Παντελίδης σαφώς προβληματισμένος για την αβεβαιότητα στη Football League δήλωσε ¨Σαν Πανθρακικός δίνουμε χαρά στους μικρούς φίλους και πρέπει να επαναλάβουμε ανάλογες κινήσεις. Όσο για το πρωτάθλημα είναι νωρίς να μιλήσουμε γιατί υπάρχει αβεβαιότητα για την ημερομηνία έναρξης, εμείς ωστόσο δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι¨.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/