Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μάρα της Ξάνθης, η σέξι σύντροφός του Ντάνα και τα δίδυμα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μέσος της ομάδας της Θράκης τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στην Ρουμανία, λόγω της σχέσης του με την εκρηκτική σύζυγό του, που πρόσφατα γέννησε

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπογκντάν Μάρα τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στην Ρουμανία, λόγω της σχέσης του με την εκρηκτική Ντάνα!

Η σύντροφος του Ρουμάνου μέσου της Ξάνθης πρόσφατα γέννησε δίδυμα(ένα αγόρι και ένα κορίτσι την Μαρία και τον Κριστιάν) και ο χαζομπαμπάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «click.ro/sport/» και ενώ σχεδιάζει πλέον να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

«Ήταν μια απέραντη χαρά, τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτά τα συναισθήματα. Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου μέχρι τώρα και η χαρά είναι μεγαλύτερη, επειδή έχω αγόρι και κορίτσι...» τόνισε ο 33χρονος παίκτης ο οποίος παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι έχει μπει στην «γλυκιά» διαδικασία να αλλάζει πάνες ανταποκρινόμενος πλήρως στο ρόλο του γονέα και βοηθώντας γενικότερα την αγαπημένη του σε όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Οσο για το πότε σκοπεύει να το πάρει το κορίτσι και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; «Θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα, ειδικά τώρα που έχουμε γίνει γονείς. Θα δούμε και τον ελεύθερο χρόνο μας και αναλόγως θα πράξουμε...».

Στα υπόλοιπα σημεία της συνέντευξης, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα προσωπικά του γούστα και συνήθειες. Υποστήριξε ότι του αρέσει να είναι στην μόδα (από ενδυματολογικής άποψης) φορώντας και αθλητικά και πιο κυριλέ ρούχα, είναι κάτοχος δύο αυτοκινήτων ( BMW, μια BMW X6) θαυμάζει την Αντζελίνα Τζολί και της Σάρον Στόουν και ακούει όλα τα είδη της μουσικής (και ελληνική).

Το «Ιλουμινάτι» είναι το τελευταίο βιβλίο που προκάλεσε την περιέργειά του και το συστήνει ανεπιφύλακτα, ενώ αγαπάει από φαγητά το χοιρινό κρέας, τα λουκάνικα, τις σαλάτες και τα ζυμαρικά..

Για το εάν θα ήθελε ο γιος του να βαδίσει στο μέλλον στα χνάρια του και να γίνει ποδοσφαιριστής, απάντησε θετικά, λέγοντας: «Ναι, θα ήθελα να γίνει ποδοσφαιριστής! Θα ήταν χαρά για μένα να τον γυμνάζω και τον καθοδηγώ προς μια επιτυχημένη καριέρα».

Εν συνεχεία εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι στην Ξάνθη συνάντησε τους συμπατριώτες του Ντίκα, Ντάνι και Εντιμάρ, ενώ περιμένει στους επόμενους δύο μήνες την αγαπημένη του παρέα με τα δύο «αγγελούδια» του στην ακριτική πόλη.

«Αυτή την στιγμή ψάχνω για ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για τέσσερα άτομα. Σε δύο –τρεις μήνες και όταν ο γιατρός επιτρέψει στα παιδιά να πετάξουν με το αεροπλάνο, θα έρθουν μαζί με την Ντάνα για μόνιμη εγκατάσταση στην Ξάνθη».

Αγαπημένο μέρος διακοπών χαρακτηρίζει την Ελλάδα και την Ιταλία και το χειμώνα το Μπρασόφ για σκι, ενώ σε ένα ερημικό νησί θα έπαιρνε μαζί του την οικογένεια του, τον φορητό υπολογιστή του και το τηλέφωνό του. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου…

 
Πηγή:  http://www.onsports.gr/