Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταγραφή - βόμβα στη νύχτα της Ξάνθης



Έφυγε από το Prestige
ο Ηλίας Χαραλαμπίδης!

Ανέλαβε μέτοχος-διευθυντής
στο Rich live clubbing
του Ηλία Ταληκριάδη!!!

               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές πληροφορίες μας. Θέλοντας ν’ ανοίξει νέους δρόμους στη καρδιά του, αποχώρησε από το Prestige café bar ο Ηλίας Χαραλαμπίδης, αναλαμβάνοντας μέτοχος-διευθυντής στο Rich live clubbing, συνεταιρικά με τον Ηλία Ταληκριάδη.

Ο Ηλίας Χαραλαμπίδης θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο Prestige café bar, αλλά από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου επίσημα πλέον, αναλαμβάνει στο Rich live clubbing που όπως είναι γνωστό κάνει πρεμιέρα με τον φοβερό Λούκας Γιώρκας, τον τραγουδιστή που μας εκπροσώπησε επάξια στη φετινή Γιουροβίζιον.

Σε σχετική δήλωσή του στο «Μ», ο Ηλίας Χαραλαμπίδης δήλωσε τα παρακάτω: «Θεωρώ ότι ήταν να δώσω σ’ αυτή τη δουλειά και στο Prestige που αγάπησα πολύ.....τα έχω δώσει και δεν έχω άλλα πράγματα. Θέλω ν’ ανοίξω τους δρόμους και τα φτερά μου για άλλα πράγματα...Θέλω μ΄αυτό που θα κάνω, να προσφέρω και κάτι στη Ξάνθη».

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο Ηλίας Χαραλαμπίδης να αναμιχθεί ενεργά και στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σκέψεις που προς το παρόν τον απασχολούν πάντως λιγότερο, από την οργάνωση και νέα πορεία του Rich live clubbing που θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/