Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές της Σταυρούπολης

Θα δοθούν για ακόμα μια φορά με πρωτοβουλία του ξανθιώτη συγγραφέα και δημοσιογράφου Τάσου Κοντογιαννίδη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου του «Τα Κομνηνά της Ξάνθης»

               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές της Σταυρούπολης θα δοθούν με πρωτοβουλία του δημοσιογράφου συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη.

Η εκδήλωση της Σταυρούπολης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος του γυμνασίου και λυκείου. Κατά τη διάρκεια αυτής θα απονεμηθούν έπαινοι και χρηματικά βραβεία στους πρώτους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του λυκείου, σε όλους τους αριστούχους (συνολικά 12), στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και σε αριστούχους φοιτητές.

Αργότερα, την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης στην παλιά πόλη της Ξάνθης, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Κοντογιαννίδη «Τα Κομνηνά της Ξάνθης», η ιστορία και ο πολιτισμός τους μέσα από παλιές φωτογραφίες, έγραφα, ντοκουμέντα και δημοσιεύματα του Τύπου.

.