Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η Piazza αποκαλύπτει ότι... της έκαναν πρόταση από το ΠΑΣΟΚ

Την πληροφορία ότι έγινε πρόταση στον κομοτηναίο δημνοσιογράφο Νίκο Βαβατσικλή να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη μεταφέρει το γνωστό blog, που φέρεται να ανήκει στον... ίδιο

                             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ



Ξεκίνησαν βολιδοσκοπήσεις σε νέους ανθρώπους για την στελέχωση των ψηφοδελτίων στο ΠΑΣΟΚ!
 
Κάτω από την ασφυκτική πολιτική πίεση των ημερών, τα κόμματα καταστρώνουν την στρατηγική τους για το ενδεχόμενο εκλογών. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ξεκίνησαν από την Τρίτη το βράδυ, να τηλεφωνούν σε νέους ανθρώπους, άφθαρτους στην πολιτική και τους βολιδοσκοπούν ώστε να δούνε τις προθέσεις τους για την στελέχωση των ψηφοδελτίων.


Ένα τέτοιο τηλεφώνημα δέχθηκε σήμερα το πρωί και ο Κομοτηναίος δημοσιογράφος Νίκος Βαβατσικλής.

«Στην κρίσιμη ώρα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών», του είπαν με λίγα λόγια σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες μας, και του ανέφεραν πως θα έβλεπε ένα ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος δεν απάντησε, κατέθεσε τις ενστάσεις του και σχολίασε τα τελευταία γεγονότα στην κυβέρνηση.

Ο Νίκος Βαβατσικλής, συνομίλησε με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τον Τομέα Οργανωτικού, καθώς και με άνθρωπο δίπλα στον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου.

Πάντως διαπιστώνει κανείς, ότι το Κίνημα είναι σε ρυθμούς εκλογών και προσπαθούν στην εκλογική μάχη, η οποία όπως φαίνεται έρχεται σύντομα, να βγούνε με νέους ανθρώπους ώστε να μετριάσουν τις εντυπώσεις και την καχυποψία του κόσμου!

Σύντομα νεότερα…